Foto: Publicitātes foto
Gaļas pārstrādes uzņēmums SIA "Forevers" plāno atvērt 30 jaunas tirdzniecības vietas visā Latvijā, kopumā pērn un šogad veikalu tīklā investējot vairāk nekā 240 000 eiro, informēja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Andrejs Ždans.

Līdz ar to uzņēmuma tirdzniecības vietu skaits būs vairāk nekā 100. Šis ir lielākais veikalu tīkla paplašināšanas projekts uzņēmuma divdesmit pastāvēšanas gados. Pērn tika atvērti 12 jauni "Forevers" veikali visā Latvijā, savukārt šogad plānots izveidot līdz 30 jaunām tirdzniecības vietām Rīgā, Bauskā, Liepājā, Kuldīgā, Cēsīs, Siguldā, Valkā un citviet. Jau šodien atvērts jauns veikals Rīgā, Silciema ielā, bet rīt - A.Bieziņa ielā, kur tiks nodrošinātas kopumā četras jaunas darba vietas.

Kā norādīja Ždans, uzņēmuma zīmola tirdzniecības vietu attīstība ir viens no "Forevers" stratēģiskajiem biznesa mērķiem, lai panāktu lielāku saražotās produkcijas realizācijas apjomu.

"Ar saviem veikaliem varam būt gan tuvāk klientiem, gan arī nodrošinām, ka pircējiem nepārtraukti pieejams daudzveidīgs produkcijas sortiments par ražotāja cenu. Mums ir izveidota sava loģistikas sistēma, kas veikalu tīkla darbības attīstīšanā un uzturēšanā ir būtisks ražošanas un tirdzniecības ķēdes posms," sacīja uzņēmējs.

"Forevers" veikalu tīkla koncepcija paredz, ka tajā ir pieejams plašs "Forevers" saražotās gaļas produkcijas sortiments, sākot ar svaigu gaļu, kūpinājumiem, desu, cīsiņiem, sardelēm un citiem gaļas izstrādājumiem.

Kopumā šobrīd "Forevers" veikalu tīklu veido 75 tirdzniecības vietas visā Latvijā, tai skaitā 27 veikali atrodas Rīgā.

Kā ziņots, "Forevers" 2015.gadā strādāja ar 30,106 miljonu eiro apgrozījumu salīdzinājumā ar 27,745 miljoniem iepriekšējā gadā, savukārt peļņa saruka no 1,818 miljoniem eiro 2014.gadā līdz 1,433 miljoniem eiro 2015.gadā. Saistībā ar 2016.gada apgrozījumu uzņēmumā iepriekš prognozēja, ka tas varētu palielināties par 3-5%.

"Forevers" reģistrēts Rīgā 1996. gadā ar 1,3 miljonu eiro pamatkapitālu, darbinieku skaits 2015. gadā - 247.

Uzņēmumam ir ražotne Rīgā, kā arī filiāles Jēkabpilī un Saldū. Ražošanas jaudas ir vairāk nekā 30 000 kilogramu produkcijas dienā. "Forevers" ražo desas, cīsiņus, kūpinājumus, kā arī svaigas gaļas produkciju.

"Forevera" vienīgais īpašnieks ar 100% kapitāldaļu ir Ždans.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!