Foto: Reuters/Scanpix
Ceļotājiem arī Latvijā drīz būs iespēja izjust pasaulslavenā "Hilton Garden Inn" viesmīlību – "Hilton Worldwide" paziņojuši par nodomu 2016. gadā atvērt viesnīcu Rīgā.

139 numuru plašo viesnīcu plānots pabeigt 2016. gada sākumā, tā atradīsies Kr. Valdemāra ielā.

"Hilton Garden Inn" vadītājs Adrians Kurre norādījis: "Mēs ļoti priecājamies pievienot Latviju mūsu Eiropas galamērķu portfelim. Rīga patiešām ir spēcīgs ieraksts pasaules galamērķu kartē, turklāt šogad tā ir Eiropas kultūras galvaspilsēta, tāpēc bija likumsakarīgi piedāvāt saviem klientiem apartamentus šajā plaukstošajā galamērķī.

Viesnīca plānota kā deviņu stāvu tornis. Kā teikts uzņēmuma paziņojumā - tās atrašanās vieta piedāvās optimālu pieejamību vecpilsētai, Daugavai un pilsētas centram. Tāpat pieminēts, ka viesnīca būs netālu no starptautiskā izstāžu centra "Ķīpsala".

Viesnīcā būšot vairāk nekā 10000 kvadrātmetrus plaša sanāksmju telpa, kurā tāpat būs iespēja rīkot dažādus pasākumus un koncertus.

"Rīga ir augoša pilsēta - tā ir kļuvusi par biznesa un atpūtas galamērķi un pašlaik ir ideālā situācijā, lai piesaistītu apmeklētājus no kaimiņvalstīm un tālākām ārzemēm. Latvijas tūrisma iestāžu centieni piedāvāt Rīgu kā sanāksmju un dažādu pasākumu norises vietu ir nesuši augļus," norādījis "Hilton Worldwide" attīstības daļas pārstāvis Patriks Ficgibons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!