Foto: Shutterstock
Interneta veikalu "1a" apgrozījums Baltijā pirmajā pusgadā sasniedza 23,7 miljonus eiro, kas ir par 40% vairāk nekā pērnā gada pirmajā pusē, informē uzņēmuma pārstāvji.

"1a.lv" interneta veikalu pārvaldošā uzņēmuma SIA "Mobilukss" valdes loceklis Mareks Zuika klāsta, ka uzņēmuma attīstība ir cieši saistīta ar patērētāju paradumu maiņu un straujo e-komercijas popularitātes pieaugumu globālā mērogā. "Ņemot vērā uzņēmuma operatīvos datus, prognozējam šī gada pārdošanas apjomus palielināt par aptuveni 35%, sasniedzot 60 miljonus eiro," viņš min.

Apkopojot "1a" pirktāko preču kategorijas pirmajā pusgadā, tās bijušas mobilās ierīces jeb viedtālruņi, datortehnika, smaržas un kosmētika, sadzīves tehnika, mājsaimniecības preces, rotaļlietas un sporta preces.

Pērn "1a" zīmola grupas apgrozījums Baltijas valstīs sasniedza 43,7 miljonus eiro, kas bija par 35% vairāk nekā 2015. gadā.

"1a" ir interneta veikals, kuru pārvalda SIA "Mobilukss". Uzņēmums dibināts 2002. gadā un tā īpašnieki ir Mareks Zuika – 55%, Genādijs Skrinniks – 25% un Kaspars Polis – 20%. "1a" grupa pārvalda arī Lietuvas interneta veikalu "1a.lt", kā arī Igaunijas lielāko interneta veikalu - "1a.ee".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!