Foto: LETA
Ceturtdien izsolē par 1 248 000 latu pārdota Liepājas viesnīca "Līva", kas līdz šim bija maksātnespējīgā uzņēmuma "Serviss RC" īpašums, informēja "Serviss RC" maksātnespējas administrators Ainars Kreics.

Viesnīcu pirmajā izsolē iegādājusies Latvijā reģistrēta juridiska persona, taču Kreics neesot pilnvarots atklāt pircēju. Pavisam izsolē bija pieteikušies trīs pretendenti. Darījuma summa izsoles uzvarētājam jāsamaksā viena mēneša laikā. Izsoles rezultātā iegūtā nauda nonāks "Serviss RC" kreditora - AS "Swedbank" - īpašumā.

Īpašuma izsoles noteiktā sākumcena bija 988 000 latu. Viesnīca "Līva" atrodas Liepājā, Lielajā ielā 11. Nekustamais īpašums sastāv no zemesgabala 3648 kvadrātmetru platībā, uz kura atrodas piecstāvu viesnīcas ēka ar kopējo platību 5083 kvadrātmetri.

Ceturtdien plkst.16 paredzēta vēl viena "Servisa RC" īpašuma izsole - izsolē tiks piedāvāts īpašums Pasta ielā 26, Liepājā, ko veido zemesgabals 1821 kvadrātmetra platībā un nojaucama apbūve ar inženierkomunikācijām. Nekustamā īpašuma pirmās izsoles sākumcena ir 33 700 lati. Pagaidām gan neviens pretendents izsolei nav pieteicies.

Kā informēja Kreics, nākotnē paredzētas vēl vairāku uzņēmuma "Serviss RC" īpašumu izsoles.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, AS "Serviss RC" valdes loceklis ir Aivars Burģis. Savukārt uzņēmuma padomes priekšsēdētājs ir uzņēmējs Andris Griģis. Uzņēmuma padomē darbojas arī Aigars Kesenfelds un Reinis Burģis. 2010.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 515 818 lati. "Serviss RC" pamatkapitāls ir 419 100 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!