Foto: Publicitātes foto
SIA "Hiponia" izsolē piedāvā iegādāties ledus halli Rīgā, Brīvības gatvē 333. Interesenti varēs īpašumā iegūt aprīkotu un funkcionējošu ledus halli, kas atrodas Latvijas Sporta akadēmijas teritorijā, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Pircējiem tiek piedāvāta divu stāvu ledus halle un aprīkojums, kuras ekspluatācija uzsākta 2006.gadā. Halles kopējā platība ir 4021 kvadrātmetri, ledus laukuma izmēri 58 x 28 metri.

Ēkas otrajā stāvā ir izvietota kafejnīca un klientu apkalpošanas zāle, no kuras iespējams nokļūt atsevišķās biroju telpās un ledus arēnas tribīnēs. Ledus halles tribīnes aprīkotas ar 320 sēdvietām un papildus stāvvietām.

Ledus halle tiks pārdota atklātā mutiskā izsolē ar augšupejošu soli un izsoles sākuma cena ir noteikta viens miljons eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli, kas tiek piemērots izsoles priekšmetā ietilpstošajai kustamajai mantai.

Izsole notiks 2015. gada 17.jūnijā.

Lai pieteiktos dalībai izsolē, pretendentiem līdz 15.jūnijam jāiemaksā nodrošinājums 100 000 eiro apmērā un jāiesniedz pieteikums un citi izsoles noteikumos norādītie dokumenti.

"Hiponia" pērn no VAS "Latvijas Hipotēku un zemes banka" nonāca VAS "Privatizācijas aģentūra" īpašumā. Uzņēmuma pamatdarbība ir nekustamo īpašumu tirdzniecība un apsaimniekošana. "Hiponia" portfelī ir aptuveni 800 nekustamie īpašumi un uzņēmums apkalpo aptuveni 1600 aizņēmējus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!