Foto: Shutterstock
Jūrmalā, Bulduros, tiek būvēta Latvijā pirmā "wellness" jeb labsajūtas rezidence - dzīvojamais komplekss "Muižas nami", kura izveidē attīstītājs "Inbalans Group" investējis ap četriem miljoniem eiro, informēja ekskluzīvo īpašumu tirgotāja "Baltic Sotheby`s International Realty" pārstāve Olita Mestere.

Projekts tiek attīstīts Bulduros, Muižas ielā 19, kvartālā starp Rīgas un Rēzeknes pulka ielu. Komplekss sastāv no trim namiem, kur divas ēkas ir restaurēti koka arhitektūras pieminekļi, bet viena ēka - mūsdienīgas arhitektūras paraugs, kas sintēzē ar seno koka arhitektūru veido mūsdienīgu dzīves vidi.

"Muižas namu" rezidencēs tiks piedāvāti 20 apartamenti platībā no 57 līdz 126 kvadrātmetriem, to cena būs 3630 eiro par kvadrātmetru. Rezidenču būvuzņēmēja ir SIA "Casa Construction". Plānots, ka "Muižas namu" projekts tiks pabeigts 2016.gada oktobrī-novembrī.

Pirmajā atjaunotajā ēkā, kura tika atklāta 22.jūlijā, atradīsies gan namu iemītniekiem, gan arī citiem interesentiem pieejamais vienīgais Latvijā, bet ASV un Eiropā jau populārais interaktīvais "Wellness Concept Store", kas ietver "Super Food Bar" un "Comfort Zone Beauty Corner", piedāvājot visus jaunākos produktus un pakalpojumus cilvēka ķermeņa un gara harmonijai. Šeit pakalpojumus piedāvās "Inbalans Comfort Zone Day Spa", kur SPA procedūrās iekļauta īpaša filozofija un pieeja, un darbs notiks tikai ar ekoloģiski tīrām eļļām, krēmiem un citiem augstvērtīgiem materiāliem.

SIA "Inbalans" reģistrēta 2015.gada novembrī ar 2840 eiro pamatkapitālu, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma īpašnieki ir Vadims Sokolovs (10%) un Zviedrijas pilsone Alla Sokolova (90%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!