Foto: Publicitātes foto
Šī gada jūlijā, salīdzinot ar jūliju pērn, par 6% pieaudzis mājsaimniecības preču mazumtirgotāja SIA "Jysk Linnen'n Furniture" ("Jysk") interneta veikalu apgrozījums Baltijā, biznesa portālu "Nozare.lv" informē "Jysk" vadītāja Baltijas valstīs Dace Zundure.

Tostarp visstraujākais pieaugums novērots Igaunijā, kur tirdzniecība interneta veikalā palielinājās pat par 16%.

Iepriekš jau vēstīts, ka šī gada vasarā kompānija "Jysk" investējusi 50 000 eiro interneta veikala attīstībā, tādējādi padarot interneta veikala tirdzniecības platformas pircējiem draudzīgākas un vieglāk pārskatāmas.

No vasaras precēm jūlijā "Jysk" veikalos novērots straujš piepūšamo baseinu tirdzniecības pieaugums. Tāpat lielu cilvēku atsaucību guva ziepju burbuļi - gan bērnu svinībām un izlaidumiem, gan arī kāzu pasākumiem.

Savukārt Latvijā jūlijā notiekošo vasaras mūzikas festivālu laikā par ļoti pieprasītām precēm kļuva teltis un guļammaisi. Bet Lietuvā jūlijā par vienu no šīs vasaras pirktākajām precēm kļuva solārlampas. "Iespējams, ka iedzīvotāji centās pagarināt karstos vasaras vakarus dārzos un vasarnīcās," skaidro Zundure.

Bet tikmēr šī gada īpaši karstajās jūlija dienās "Jysk" veikalos, salīdzinot ar 2013.gadu, vasaras sezonas preču tirdzniecība palielinājās par 20%. Ne vien Latvijā, bet Baltijā kopumā iedzīvotāji steidza iegādāties dažādus dvieļus, tostarp arī īpaši pludmalei domātos.

Kā ziņots, SIA "Jysk Linnen'n Furniture" 2013.gadā apgrozījusi 30 miljonus eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Apgrozījums pērn, salīdzinot ar 2012.gadu, ir pieaudzis par 7%, savukārt peļņa uzņēmumam bijusi 1,6 miljoni eiro, kas ļāvusi SIA "Jysk Linnen'n Furniture" izkļūt no 2012.gadā piedzīvotajiem zaudējumiem.

"Jysk" ir starptautisks veikalu tīkls, kas piedāvā preces mājas labiekārtošanai.

SIA "Jysk Linnen'n Furniture" dibināta 2001.gadā ar pamatkapitālu 3 500 264 eiro. Uzņēmums pieder "Joska Eignarhaldsfelag ehf av PLC".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!