Foto: Tieslietu ministrija
Valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību (VSIA) "Latvijas Vēstnesis" 30. augusta sēdē valdes locekļa amatā iecelts kādreizējais Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) loceklis Dainis Mjartāns.

Tieslietu ministrijā (TM) portālu "Delfi" informēja, ka VSIA "Latvijas Vēstnesis" valdes loceklim Mjartānam ir profesionālais maģistra grāds sabiedriskajās attiecībās, kā arī iegūta ilggadēja pieredze, darbojoties NEPLP padomē.

TM valsts sekretārs Raivis Kronbergs uzsvēris, ka uz "Latvijas Vēstneša" valdes locekļa amatu pieteicies liels skaits pretendentu, kuri ir augsti kvalificēti nozares speciālisti. "Ceru, ka, piesakoties arī uz dažādām amata vietām valsts pārvaldē, būs vērojama tik pat liela interese un tik pat spēcīgi kandidāti kā tas bija šajā konkursā. Novēlu jaunajam VSIA "Latvijas Vēstnesis" valdes loceklim Dainim Mjartānam izturību un veiksmīgi īstenot vienu no būtiskākajiem VSIA "Latvijas Vēstnesis" uzdevumiem – LV portāla satura paplašināšanu, lai nodrošinātu sabiedrības, valsts iestāžu un tiesu informācijas patiesu pieejamību, rast jaunus pakalpojumus, kuri sekmēs VSIA "Latvijas Vēstnesis" attīstību, un lai valsts iedzīvotāji būtu informēti par savām tiesībām, pienākumiem un atbildību," sacījis Kronbergs.

Kopumā uz "Latvijas Vēstnesis" valdes locekļa amatu pieteikušies 11 pretendenti, bet uz otro kārtu izvirzīti četr pretendenti. Mjartāns konkursa atlases komisijai iesniedzis visperspektīvāko redzējumu par "Latvijas Vēstnesis" tālāku darbību un attīstību, norāda TM.

Mjartāns darbu "Latvijas Vēstneša" valdes locekļa amatā sāk no 1. septembra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!