Foto: Publicitātes foto

Latvijas dizaina veikals "Paviljons" sācis sadarbību ar ārvalstu zīmoliem un tagad tajā būs iespējams iegādāties arī "Adidas fashion" modes preču līniju, portālu "Delfi" informēja konceptveikala pārstāve Agnese Kleina.

""Paviljons" aizsākās 2009.gadā kā Latvijas Mākslas akadēmijas modes dizaina studentu "šovrūms" ar mērķi popularizēt jaunos un radošos Latvijā," stāsta bodes vadītāja Elīza Ceske-Feldmane. Viņa norāda, ka paplašinās un aktīvi meklē veikala konceptam atbilstošus pasaules zīmolus, kurus varētu mūsu esošie un potenciālie pircēji.

Kopš "Paviljona" otrā veikala atvēršanas Tērbatas ielā, līdzās vietējo dizaineru kolekcijām var iegādāties arī zīmolus no Lietuvas, Igaunijas, Francijas, Beļģijas un Itālijas. Tagad tiem pievienojies vācu zīmols "Adidas" - pasaulē pazīstamākais sporta preču ražotājs ar atsevišķu un ļoti pieprasītu modes līniju "Adidas Fashion", informē Kleina.

"Sports arvien aktīvāk ienāk pilsētnieku ikdienā un nenoliedzami ietekmē arī modi. Piemēram, nēsāt sporta apavus arī ārpus sporta zāles jau labu laiku ir izteikts modes virziens," uzskata Ceske-Feldmane. "Arī mēs, "Paviljona" kolektīvs, ar sportu esam uz tu - piedalāmies maratonos kā komanda, kā arī sportojam individuāli. Līdz ar to "Adidas Fashion" iekļaušana veikala klāstā ir likumsakarīga," norāda veikala vadītāja.

"Paviljons" plāno paplašināties arī turpmāk - gan ar jauniem ārvalstu zīmoliem, gan ar filiāli ārpus Latvijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!