Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
Kosmētikas ražotājs SIA "Kinetics Nail Systems" izveidojis meitasuzņēmumu SIA "Kote Labs", liecina informācija "Firmas.lv".

"Kote Labs" reģistrēts šā gada 6. decembrī un tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmuma valdes loceklis ir "Kinetics Nail Systems" īpašnieks Andžejs Stenclavs.

"Kinetics Nail Systems" specializējas roku un nagu kopšanas kosmētikas produktu ražošanā, tam ir aptuveni 800 produktu portfelis. Ap 90% visu līdzekļu uzņēmums ražo pats, bet 10% uzņēmums saņem no līgumražotājiem. Sortimenta pamatā ir nagu lakas, nagu kopšanas un stiprināšanas produkti, roku un ķermeņa kopšanas krēmi un losjoni, instrumenti un citi salonu ikdienas darbam nepieciešamie aksesuāri. Līdz pat 80% "Kinetics" produkcijas tiek izplatīta profesionāliem partneriem - saloniem, speciālistiem un skolām.

"Kinetics Nail Systems" pērn strādāja 3,295 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 132 279 eiro apmērā. Savukārt 2015. gadā uzņēmuma apgrozījums bija 4,862 miljoni eiro, bet peļņa - 158 421 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

SIA "Kinetics Nail Systems" dibināta 2010.gadā, un tās pamatkapitāls ir 307 037 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Stenclavs. Uzņēmumam bez daļām "Kote Labs" pieder kapitāla daļas SIA "Viedo materiālu un tehnoloģiju kompetences centrs" (6,67%) un SIA "JIA Chemicals" (50,87%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!