Foto: Shutterstock
Interjera salona "Krassky" īpašnieki atvēruši otro dizaina priekšmetu salonu Maskavā, projektā investējot 3,3 miljonus eiro, sacīja SIA "Krassky" pārstāve Aiva Eiduka.

Kā norādīja uzņēmuma vadītājs Aigars Zelmenis, salons atvērts Maskavas vēsturiskā centra biznesa kvartālā "Krasnaya roza". Salona kopējās būvniecības, apdares un ekspozīcijas iekārtošanas izmaksas sasniedza 3,3 miljonus eiro, kas nodrošināti, piesaistot pašu kapitālu un bankas finansējumu.

Telpas arhitektūras risinājuma izstrādei pieaicināts arhitekts Austris Mailītis, dizaina un konstruktīvo risinājumu autore ir dizainere Gunta Lapiņa, dekoratore - Baiba Prindule, bet projekta mākslinieciskā vadītāja - "Krassky" galvenā interjera dizainere Lelde Ozoliņa.

Salona iekārtojumā izmantoti augstākās kvalitātes apdares materiāli, māksliniecisks metāls, rets akmens, audumi, dabiskās šķiedras, āda un tapetes. Salonā tiks eksponēta augstākās klases produkcija - mēbeles, virtuves iekārtas, gaismekļi, kā arī nišas mākslas priekšmeti no dažādām pasaules valstīm.

"Maskavā pārstāvam interjera priekšmetu nozares flagmaņus, spēcīgākos nišas ražotājus un piedāvājam izmeklētākos kolekciju priekšmetus. Īpašu vietu esam veltījuši mūsdienu Baltijas mākslinieku darbiem. Salona interjerā izmantojām augstākās kvalitātes apdares materiālus jeb "luxury textures"," atzina Zelmenis.

Kā ziņots, investējot 150 000 eiro, "Krassky" īpašnieki martā atklāja otro dizaina paklāju salonu "Front" Londonā, "Chelsea Harbour" dizaina centrā, kas ir pasaulē nozīmīgākais dizaina gardēžu galamērķis un ietekmīgāko zīmolu mājvieta.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, salonu "Krassky" Rīgā pārvalda SIA "Krassky", kas 2014.gadā apgrozīja 4,73 miljonus eiro un nopelnīja 238 221 eiro. SIA "Krassky" dibināta 2005.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. "Krassky" vienādi uz pusēm pieder Aigaram Zelmenim un Edgaram Zaduško.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!