Foto: F64
Taksometru zīmols "Lady Taxi" uz laiku apturējis savu darbību un klientu apkalpošanu, informēja uzņēmumā.

"Lady Taxi" šodien informējis klientus, ka "nepārvaramas varas apstākļu dēļ "Lady Taxi" vienīgais transporta un personāla piegādātājs SIA "Taksometru vadītāju akadēmija" šodien pārtrauc savu pakalpojumu sniegšanu. "Kompānijas vadība ir padevusies nespējā prognozēt izmaiņas likumdošanā, banku jaunos nosacījumos, kā arī nodrošināt mūsu drošību taksometru tirgū. "Lady Taxi" tuvākās nedēļas nespēs kvalitatīvi sniegt savus pakalpojumus. Lūdzam izvēlēties citu pārvadātāju," norādīts paziņojumā.

"Taksometru vadītāju akadēmijas" valdes loceklis Normunds Apinis skaidroja, ka darbības pārtraukšana saistīta ar nesakārtoto vidi taksometru pakalpojumu nozarē, kuras dēļ no šodienas pārtraukta sadarbība ar zīmolu "Lady Taxi".

Uzņēmuma pārstāvis pauda cerību, ka sakārtojot nozari, "Taksometru vadītāju akadēmijas" un zīmola "Lady Taxi" darbība varētu tikt atjaunota. Pazīmes liecinot, ka tas varētu notikt rudenī.

"Veselība un drošība ir dārgāka," sacīja Apinis, gan nevēloties komentēt vai uzņēmuma pārstāvji saņēmuši draudus. "Ja jau lielie uzņēmumi netiek galā, tad ko tad mēs kā mazs uzņēmums varam cīnīties," sacīja Apinis.

Viņš uzsvēra, ka vēloties darboties sakārtotā un godīgā nozarē, kura patlaban tāda neesot.

No plašākiem komentāriem Apinis atturējās.

Paziņojumā klientiem "Lady Taxi" arī norāda, ka uzņēmuma "patrioti smagi strādā pie jauna piegādātāja piesaistīšanas". "Tas prasīs laiku. Ja Jūs zināt komersantus, kas var īstermiņā vai ilgtermiņā piedāvāt pieklājīgu transportu uz abpusēji izdevīgiem noteikumiem, lūdzam ar mums sazināties. Mums noteikti izdosies un mēs atgriezīsimies jaunā veidolā," teikts paziņojumā.

Kā liecina "Firmas.lv" dati, pagājušā gadā dibinātais SIA "Lady Taxi" pieder Ģirtam Pūpolbergam. Finanšu dati par pagājušo gadu nav pieejami. Ar Pūpolbergu pagaidām nav izdevies sazināties.

"Taksometru vadītāju akadēmija" dibināta 2010. gadā, tās 80% daļu pieder SIA "Purmale", bet 20% – RH Projects". Uzņēmums 2014. gadā strādājis ar 242 885 eiro apgrozījumu un 9777 eiro peļņu. Dati par pagājušo gadu vēl nav iesniegti. "Purmale" pieder Annai Stērnieniecei, savukārt "RH Projects" – Rihardam Builim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!