Šonedēļ Latvijā pie mobilo tālruņu operatoriem nonācis jaunais "iPhone 6S". "Tele2" tā pārdošanu uzsāk trešdien, 7. oktobrī, bet LMT tirdzniecību plāno sākt piektdien 9. oktobrī.

Sākotnēji "Tele2" piedāvā "iPhone 6S" ar 16GB atmiņu ar iespēju iegādāties nomaksā, vai par pilno cenu 879 eiro. Šonedēļ, kā sola "Tele2", būs pieejams arī "iPhone 6S" ar 64GB atmiņu, tā cena – 999 eiro.

Tikmēr pie oficiālā "Apple" partnera Latvijā LMT - pērkot uzreiz - cena par "iPhone 6S" ar 16GB atmiņu būs 745 eiro, bet par 64 GB modeli – 849 eiro.

Tikmēr "Bite" jaunos "iPhone" uzsāka tirgot oktobra sākumā. Pērkot uzreiz, cena par 16GB modeli – 889 eiro. "Bite" pārstāvji sarunā ar "Delfi" pagaidām neprognozē, vai kompānija sāks pārdot arī 64 GB versiju

Kā ziņots, "Apple" jaunākos "iPhone" modeļus prezentēja Sanfrancisko notiekošajā mediju pasākumā.

"iPhone 6S" un "iPhone 6S Plus" ir tie paši izmēri kā iepriekšējiem modeļiem, taču tie piedāvās jaunas tehnoloģijas.

Viena no jaunajām tehnoloģijām ir "3D Touch" funkcija, kas reaģē uz spiedienu, kāds tiek izdarīts uz ekrānu, lai ļautu lietotājiem ielūkoties teksta ziņās un aplikācijās.

"iPhone 6S" aprīkots ar 4,7 collu ekrānu, kāds bija arī iepriekšējam modelim, un arī "iPhone 6S Plus" tiks piedāvāts ar tādu pašu 5,5 collu ekrānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!