Foto: PantherMedia/Scanpix

Igaunijas lielākais fitnesa klubu tīkls "My Fitness" iegādājies Latvijas fitnesa klubu tīklu "City Fitness".

Igaunijas uzņēmums iegādājies 100% kapitāldaļu no "City Fitness" iepriekšējā īpašnieka, Dānijas pilsoņa, Laua Stiga Nīlsena. Darījuma informācija ir konfidenciāla.

Jaunā īpašnieka uzņēmuma "My Fitness" izpilddirektors Erki Torns paziņojumā medijiem raksta, ka "City Fitness" ar septiņiem sporta klubiem Rīgā ir tirgus līderis. Jaunā īpašnieka mērķis ir turpināt "City Fitness" izaugsmi, kuru nodrošina vairāk nekā 100 savas jomas profesionāļu, kuri rūpējas par sava kluba 8000 biedru. Tuvākajā laikā visi "City Fitness" klubi tiks modernizēti un uzlaboti, kā arī ir plānots atvērt jaunus klubus. Šogad iecerēts atvērt plašu sporta klubu Rīgas centrā.

""My Fitness" biznesa veiksmes stāsts Igaunijā liecina, ka mūsu izaugsmes tempi tagad tikai palielināsies, no kā iegūs visa sabiedrība kopumā. Kopīgiem spēkiem ar "My Fitness" mums izdosies ātrāk attīstīt jaunus projektus, kā arī nodrošināt esošo klubu uzlabošanu, ieviešot jaunus fitnesa nodarbību konceptus un kvalitātes standartus," viedokli pauž "City Fitness" izpilddirektors Ēriks Nadziņš.

"My Fitness" ir dibināts 2008.gadā. Patlaban tas ir lielākais fitnesa klubu tīkls Igaunijā ar desmit klubiem piecās pilsētās. "My Fitness" ir 18 000 aktīvu kluba biedru un vairāk nekā 200 darbinieku. 2013.gadā "My Fitness" ieņēmumi pieauga par 39% un sasniedza 4,6 miljonus eiro, liecina uzņēmuma izplatītā informācija.

Saskaņā ar "Firmas.lv" datiem "City Fitness" pērn apgrozīja 860 515 eiro un nopelnīja 27 283 eiro.

Darījumu finansēja "SEB banka" Igaunijā. Darījumā iesaistītās puses konsultēja advokātu birojs "Tark Grunte Sutkiene" un "Kromann Reumert", kā arī revīzijas, nodokļu un grāmatvedības uzņēmums "Grant Thornton Rimess".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!