Foto: PantherMedia/Scanpix
Latvijas informācijas tehnoloģiju uzņēmums SIA „Zabbix” paziņojis par meitas uzņēmuma - „Zabbix Japan LLC” - reģistrāciju Japānā, portālu “Delfi” informēja firmas pārstāvji.

Uzņēmums plāno uzsākt darbību 16. oktobrī, taču jau šobrīd "Zabbix" ir 11 partneri Japānā, kuri aktīvi piedāvā uzņēmuma produktus un pakalpojumus vietējiem uzņēmumiem, starp kuriem ir bankas, apdrošināšanas sabiedrības, telekomunikācijas, ražošanas, transporta un loģistikas uzņēmumi, izglītības un medicīnas aprūpes organizācijas.

Japānas meitas uzņēmuma galvenais uzdevums būs jaunu partneru piesaiste, kā arī atbalsta sniegšana esošajiem partneriem ar mērķi palīdzēt sasniegt vēl vairāk kompāniju visdažādākajās nozarēs.

"Esmu lepns, ka mūsu radītie produkti ir tik populāri tieši moderno tehnoloģiju zemē Japānā, un mēs savu pirmo ārvalstu filiāli atveram šajā valstī. Mēs ticam, ka Japānas tirgus ir ļoti perspektīvs un palīdzēs mums atvērt plašo Āzijas tirgu," savu redzējumu pauž firmas vadītājs Aleksejs Vladiševs.

"Zabbix" ir korporatīvās klases uzraudzības sistēma, kura paredzēta serveru, tīkla iekārtu, lietojumprogrammu un citu informatīvo sistēmu resursu veiktspējas un pieejamības kontrolei un uzraudzībai.

"Zabbix" piedāvā plašas iespējas iekārtu darbības datu iegūšanai, uzglabāšanai, analīzei un atbildīgā personāla informēšanai par esošām vai potenciālām problēmām, palīdzot nodrošināt informācijas sistēmu nepārtrauktu darbību.

SIA „Zabbix" ir programmatūras izstrādes uzņēmums, kas dibināts 2005. gadā. Uzņēmuma birojs atrodas Rīgā. Tā vienīgais īpašnieks ir Vladiševs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!