Foto: Publicitātes attēli
Latvijā darbu uzsāk jauna advokātu biroju alianse "Leadell", kas apvieno trīs biznesa klientu apkalpošanā specializējušos Baltijas valstu advokātu birojus – Igaunijas "Aivar Pilv", Lietuvas "Balčiūnas & Grajauskas" un Latvijas "Fogels, Vītols un Paipa", portālu "Delfi" informēja jaunizveidotā biroja pārstāvji.

Visi trīs biroji ir starptautiskās alianses "TAGLaw" biedri, kas, kā pārliecināti advokāti, nodrošina ne tikai atzinību un pārstāvības tiesības pasaules mērogā, bet arī nozīmīgas priekšrocības klientiem piedāvāto risinājumu klāstā.

Kārlis Vītols, "Leadell Fogels, Vītols un Paipa" vadošais partneris piebilst, ka iespēja ātri izveidot augstas klases starptautisku speciālistu darba grupu ir viena no lielākajām priekšrocībām, kuru nodrošina "Leadell" komanda. "Par piemēru var minēt kādas starptautiskas bankas gadījumu, kuras uzdevumā dažu stundu laikā tika izveidota visaugstākās raudzes speciālistu vienība no Latvijas, Polijas un Beļģijas, lai sniegtu konsultācijas sarežģīta starptautiska tirdzniecības darījuma finansēšanai," sacīja Vītols.

Nosaukums "Leadell" radies no vārda "lead", kas simbolizējt drošu klientu vadīšanu juridiskos jautājumos un triju Baltijas valstu abreviatūras ELL – Estonia, Latvia, Lithuania. Pārejas posmā visi trīs biroji nosaukumā saglabās arī vēsturisko saikni – "Leadell Fogels, Vītols un Paipa", "Leadell Pilv" un "Leadell Balčiūnas & Grajauskas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!