Foto: Publicitātes foto

Maizes ražotājs "Latvijas Maiznieks" par 484,5 tūkstošiem eiro iegādāsies ventilācijas un kondicionēšanas iekārtu komplektu, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Investīciju projektu plānots realizēt Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākuma "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē" ietvaros līdz 2016. gada 1. jūnijam, un tā īstenošanai bija izsludināts iepirkums, kurā starp trim pretendentiem uzvarēja Latvijas uzņēmums "Norteks AE".

Jau vēstīts, ka 2014. gadā "Latvijas Maiznieks" strādāja ar 21,644 miljonu eiro apgrozījumu un 1,726 miljonu eiro peļņu,

"Latvijas Maiznieks" ir dibināts 1991. gadā, un tā pamatkapitāls ir 629,5 tūkstoši latu (895,7 tūkstoši eiro). Uzņēmuma lielākais īpašnieks ir Igaunijas uzņēmums "Maral Invest" (90,57%), taču, tā kā "Latvijas Maiznieks" ir akciju sabiedrība, tam Uzņēmumu reģistram nav obligāti jāsniedz dalībnieku saraksts, un šī informācija var neatbilst patiesībai. Kompānija darbu sāka ar nosaukumu "Daugavpils maiznieks", savukārt no 2004. gada oktobra līdz 2010. gada decembrim kompānijas nosaukums bija "Maiznīca Dinella".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!