Ceturtdien Rīgā norisinās Latvijas Mīlētāko zīmolu topa apbalvošanas ceremonija. Šogad tas ir īpašs notikums, jo tiek paziņoti ne tikai 2014.gada patērētāju iecienītākie zīmoli, bet tiek piedāvāts arī atskats uz desmitgades tendencēm Latvijā un Baltijā. Ceremoniju tiešraidē var vērot arī portālā "Delfi".

Pasākuma programma:
Plkst.16:00 Atklāšana
Plkst.16:20 Branding in the "Age of You" Greiems Helis (Graham Hales) / "Interbrand" globālais mārketinga vadītājs
Plkst.16:50 "Atziņas zīmolu attīstībai tuvākajam gadam" Edgars Pētersons / "DDB Latvija" stratēģiskais direktors
Plkst.17 Mīlētāko zīmolu apbalvošana. Pirmo reizi specbalva "Drosmīgākais zīmols".

"Tieši pirms desmit gadiem pirmo reizi veicām DDB Brand Capital pētījumu un publicējām Latvijā Mīlētāko zīmolu topu. Šo gadu laikā ir notikušas vērā ņemamas izmaiņas patērētāju attieksmē, dzīvesstilā un ieradumos, uz ko atskatīsimies apbalvošanas ceremonijas laikā. Vai spējat iedomāties, ka 2004. gadā tikai 15% Latvijas sabiedrības bija pieejams internets, kas pamatā dzīvoja vien biroju datoros?" stāsta "DDB Latvija" izpilddirektors Andris Rubīns.

Pasākuma laikā tiks paziņoti un apbalvoti gan TOP 10 mīlētākie zīmoli Latvijā, gan zīmoli, kas atzīti par labākajiem 5 kategorijās – Unikālākais zīmols, Kvalitatīvākais zīmols, Izdevīgākais zīmols, Straujāk augošais zīmols un Zīmols ar potenciālu. Pirmo reizi šī pasākuma ietvaros "PHD Latvija" apbalvos Latvijas Drosmīgāko zīmolu.

Šī gada Mīlētāko zīmola topa apbalvošanas ceremonijas īpašais viesis būs "Interbrand" globālais mārketinga vadītājs Greiems Helis, kurš klātesošos iepazīstinās ar jaunākajām tendencēm zīmolu pasaulē. "Interbrand" ir zīmolu konsultāciju uzņēmums, kas veido pasaulē prestižāko zīmolu topu Best Global Brands.

Mīlētāko zīmolu tops tiek veidots jau kopš 2004. gada un kalpo kā svarīgs atskaites punkts patērētāju attieksmes, dzīvesstila un ieradumu atspoguļošanā. Zīmolu topu veido "DDB Latvija" sadarbībā ar pētījumu kompāniju "GfK Custom Research Baltic", "PHD Latvija" un žurnālu "Kapitāls".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!