Foto: Publicitātes attēli
AS "Latvijas tilti" holdinga "LNK Group" uzņēmums, kas ietilpst celtniecības un ražošanas grupā "LNK Industries" uzvarējis konkursu un noslēdzis līgumu ar Klaipēdas Valsts jūras ostas direkciju par divu piestātņu rekonstrukciju Klaipēdas ostā. Pasūtījuma apjoms ir 26,350 miljoni litu (5,375 miljoni latu), ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, informēja uzņēmums.

Abu piestātņu rekonstrukciju paredzēts sākt šī gada novembrī.

"Latvijas tilti" jau kopš 2005. gada arvien aktīvāk iesaistās hidrotehniskās būvniecības jomā - automatizēta ogļu pārkraušanas un uzglabāšanas termināļa būvniecībā Ventspilī, pasažieru un kravu termināļu vērienīgā būvniecībā Klaipēdā un citos projektos.

"Piestātņu rekonstrukcija ir viens no Klaipēdas ostas kopējā modernizācijas plāna posmiem. AS Latvijas tilti veiks jaunu kordona līniju jeb piestātņu sienu celtniecību un piestātņu virsbūves rekonstrukciju," informē SIA "LNK Industries" valdes priekšsēdētājs un "Latvijas Tilti" prokūrists Artjoms Milovs.

"Latvijas tilti" pašlaik Lietuvā īsteno divus projektus - kopš 2010. gada Klaipēdas ostā notiek kravu un pasažieru termināļu būvniecība divās piestātnēs, bet šogad gadā Viļņas centrā sākta ceļa pārvada būvniecība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!