Foto: LETA
Sabiedriskais ēdināšanas uzņēmums "Lido" tuvākajā laikā plāno atvērt vēl vienu bistro Baltijā, kā arī pirmo ēdināšanas vietu Vācijā, pastāstīja kompānijas valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

"Tuvākajā nākotnē paredzam vismaz viena bistro atvēršanu Baltijā, kā arī raugāmies uzsākt uzņēmējdarbību Rietumeiropā, konkrētāk - Vācijā," sacīja Auziņa, piebilstot, ka pagaidām nav zināms precīzs restorānu atvēršanas laiks un vieta, tostarp, vēl tiek vērtēts, kurā no trijām Baltijas valstīm tiks atvērts nākamais "Lido" bistro.

Pēc Auziņas teiktā, par konkrētākiem plāniem, tostarp attīstībai paredzētajām investīcijām, uzņēmums varēs runāt tad, kad ar sadarbības partneriem būs noslēgti līgumi un apstiprinātas konkrētas restorānu atrašanās vietas.

Vēstīts, ka "Lido" tuvākajos gados plāno sākt darbību Vācijā.

Pēc "Lido" mājaslapā publiskotās informācijas, šobrīd ārpus Latvijas darbojas divi "Lido" bistro Tallinā.

"Lido" galvenie darbības virzieni ir sabiedriskā ēdināšana, gaļas produktu pārstrāde, zivju produktu apstrāde, pusfabrikātu ražošana un realizācija. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Gunārs Ķirsons. 2014.gadā "Lido" strādāja ar 33,158 miljonu eiro apgrozījumu un 889 tūkstošu eiro zaudējumiem, liecina datubāzē "Lursoft" publicētā informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!