Ja izdosies atrast pircēju ēkai, kurā atrodas pazīstamais Liepājas klubs, restorāns un viesnīca "Fontaine Royal Hotel", tās saimnieks Stīns Lorens, kurš plašāk pazīstams kā Luī Fonteins, nodosies rokmūzikai, vēsta "Re:TV" ziņu raidījums.

Viņš raidījumam apliecinājis, ka par īpašuma iegādi esot interese no uzņēmējiem Honkongā. Viņš arī noraidīja izskanējušās bažas par darbinieku algu samazināšanu un pat atlaišanu. Uzņēmums nodarbinot ap 160 darbiniekiem. Neviens no viņiem nepamatoti netiekot atlaists. Šobrīd esot pat grūti atrast cilvēkus, kuri strādātu par pavāriem, jo daudzi esot pametuši Liepāju.

Tiek uzsvērts, ka Lorens nodošot vadības grožus pircējam, kolīdz tāds uzradīšoties un turpināšot mūziķa karjeru gan Liepājā, gan ārzemēs. Tas arī esot bijis iemesls, kāpēc viņš nolēmis viesnīcu pārdot un pievērsties rokzvaigznes karjerai.

"Vadīt viesnīcu un sešus restorānus Latvijā, tas ir ļoti laikietilpīgs process. Tas nenozīmē, ka es gribu pamest Liepāju, jūs tik viegli no manis vaļā netiksiet," sacījis Lorens.

Jau ziņots, ka kopējā ēkas platība ir nepilni 5000 kvadrātmetru. Viesnīcā izvietots SPA centrs, restorāns, viesnīcas recepcijas bārs, sporta zāle, 52 dažādas klases numuriņi. Ir autonoma malkas apkures sistēma, pilsētas ūdens un kanalizācijas pieslēgums. Viesnīcas pirmajā stāvā atrodas iznomājamas telpas, kuras pārsvarā ir iznomātas un ienes regulārus ienākumus, liecina sludinājums.

Tiesa gan, iespējama arī vienošanās par viesnīcas nomu. Ēkas pārdevējs ir SIA "Fontaine Ent". Ar uzņēmuma pārstāvjiem portālam "Delfi" pagaidām nav izdevies sazināties.

"Fontaine Ent" nav iesniedzis finanšu pārskatu par 2015. gadu, bet 2014. gadā tā apgrozījums bija 1,98 miljoni eiro, bet peļņa - 153,4 tūkstoši eiro. Tajā strādāja 129 darbinieki.

Kopš 2009. gada uzņēmums pilnībā pieder Ivonnai Kalitai, bet līdz tam tās vienīgais īpašnieks bija Lorens, kurš plašāk pazīstams kā Fonteins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!