Foto: LETA
Piektdien "Līvu akvaparks" ir sagaidījis savu trīsmiljono apmeklētāju, informē uzņēmuma SIA "Akvaparks" pārstāve Laura Šīrante.

Laimīgais apmeklētājs ir Andis Štālbergs ar ģimeni no Jēkabpils rajona Rubenes pagasta Slates.

Štālbergam un viņa ģimenei - dzīvesbiedrei Jeļenai Tomānei, 13 un 14 gadus vecajiem bērniem Dāvim un Megijai šis bija ilgi gaidīts un plānots brauciens uz "Līvu akvaparku" Jūrmalā.

Andis un Jeļena strādā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā, Zemgales reģiona centra Aknīstes punktā, bet Dāvis un Megija apgūst zinības Zasas vidusskolā.

Ģimene balvā saņēma visas dienas apmeklējumu, kā arī garšīgas pārsteigumu dāvanas no "Līvu akvaparka" sadarbības partneriem. Tagad gaidīsim 4 000 000. apmeklētāju.

Kā ziņots, "Līvu akvaparks" nodevis ekspluatācijā jauno āra baseina kompleksu 700 kvadrātmetru platībā, līdz ar to pabeidzot akvaparka trešās būvniecības kārtu, kurā investēts 1,1 miljons eiro.
No šodienas āra baseinu komplekss atvērts apmeklētājiem.

Kā pastāstīja SIA "Akvaparks" izpilddirektore Velta Lasmane, āra pludmales renovācija ilga septiņus mēnešus, tās laikā jau esošais baseins paplašināts ar 25 metrus garu un 5 metrus platu pretstraumes baseinu, kas ir jaudīgākā pretstraume Latvijā. Peldbaseinā izvietota jauna piepūšama atrakcija - "Viltīgais kupols", kāds ir vienīgais Baltijas valstīs. Tāpat baseinos pieejamas dažādas masāžas iespējas - galvai, kājām un citām ķermeņa daļām. Kopumā āra pludmale aizņem 6000 kvadrātmetru.

Trešās kārtas būvniecībā, kas tika sākta 2012.gadā, kopumā ieguldīts 1,1 miljons eiro. Tās laikā vispirms rekonstruēts SPA komplekss, 2013.gadā pilnībā pārbūvētas ģērbtuves, patlaban pabeigta āra pludmale.

"Līvu akvaparks" strādā kopš 2003.gada un ir lielākais daudzfunkcionālais ūdens atrakciju parks Ziemeļeiropā, kurā ik gadu atpūšas ap 300 000 cilvēku no Latvijas un kaimiņvalstīm.
Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Akvaparks" reģistrēta 2000.gadā ar 4 128 909 eiro pamatkapitālu. Tā pērn apgrozījusi 3 819 632 eiro un nopelnījusi 533 118 eiro. Uzņēmuma 61,11% daļu pieder SIA "Korporatīvā sabiedrība", 16,94% daļu Eugenijum Gedžum, 12,29% - Nataljai Alperšteinai un 9,66% daļu - SIA "M&M Land". Tā valdes priekšsēdētājs ir Pēteris Šmidre.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!