Foto: Publicitātes foto
Starptautiskais pasažieru pārvadātājs "Lux Express" jaunu autobusu "Scania Irizar i8"iegādē investējis septiņus miljonus eiro, portāls "Delfi" uzzināja uzņēmumā.

"Mūsu mērķis ir mazināt stereotipu par to, ka robežu šķērsošana ar autobusu nozīmē arī ilgstošu sēdēšanu šaurā vietā un uz neērta krēsla, bez pietiekamas vietas kājām, kā arī bez gaisa kondicioniera. Gribam, lai Latvijas iedzīvotājiem ceļošana ar autobusu saistās ar komfortu un pozitīvu ceļošanas pieredzi, tādēļ arvien vairāk cilvēkiem rastos vēlme apmeklēt Baltijas valstu galvaspilsētas," norādīja "Lux Express" Latvijā valdes loceklis Krišjānis Reķis.

Viņš informēja, ka sākot no 12. jūlija uz Lietuvas galvaspilsētu Viļņu "Lux Express" autobuss kursēs 12 reizes dienā, un septiņas reizes no tām pasažieriem būs iespēja braukt ar jaunajiem "Skania" "Irizar i8" autobusiem. Tādējādi visos "Lux Express" Baltijas valstu maršrutos tiks nodrošināts vienlīdz augsts kvalitātes standarts, skaidroja Reķis.

"Lux Express Group" ir starptautiskais autobusu reisu operators, kas darbojas Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Polijā, Čehijā, Slovākijā, Austrijā, Ungārijā, Helsinkos, Baltkrievijā un Krievijā. "Lux Express Group" klientiem nodrošina pieejamus augstas kvalitātes pakalpojumus dažādās klasēs – "Lux Express" un biznesa ceļotājiem īpaši ērtu "Lux Express Lounge" klasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!