Foto: Publicitātes foto
Latvijas ekoloģiskās kosmētikas ražotājs "Madara Cosmetics" investējis apmēram divus miljonus jaunā ražotnē Mārupē, Zeltiņu ielā, kā arī vienu miljonu eiro ražošanas iekārtās, pavēstīja uzņēmuma mārketinga speciāliste Kristiāna Antonišķe.

Viņa informēja, ka pērn "Madara Cosmetics" noslēdza līgumu ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) par projekta "Augstas pievienotās vērtības produkta ražošanas uzsākšana uzņēmumā "Madara Cosmetics"" īstenošanu, ko līdzfinansē Eiropas Savienības Reģionālais attīstības fonds 444,6 tūkstošu eiro apmērā.

Pēc Antonišķes teiktā, jaunās iekārtas ļaus pilnveidot "Madara Cosmetics" esošos ražošanas procesus un izstrādāt jaunus produktus, tādējādi kļūstot par vienu no konkurētspējīgākajiem ražotājiem Ziemeļeiropas reģionā.

Ražošanas līnija tiks uzstādīta Mārupē, Zeltiņu ielā 131, kas turpmāk būs "Madara Cosmetics" ražotnes un galvenā biroja atrašanās vieta.

"Jaunās iekārtas, kā arī padziļināts darbs pētniecībā, ļaus uzņēmuma izaugsmes tempus saglabāt arī turpmākajos gados, radot jaunus un inovatīvus produktus, kā arī uzlabojot esošo produktu ražošanas tehnoloģijas," norādīja Antonišķe, piebilstot, ka 2015.gadā uzņēmums prognozē apgrozījuma pieaugumu par 20%.

Līdz šim "Madara Cosmetics" birojs atradās Šampētera ielā, Rīgā.

Jau vēstīts, ka 2014. gadā "Madara Cosmetics" strādāja ar 3,025 miljonu eiro apgrozījumu un guva 410,5 tūkstošiu eiro peļņu.

"Madara Cosmetics" ir dibināts 2006.gadā. Kompānijas pamatkapitāls ir 75 tūkstoši latu (106,7 tūkstoši eiro). Kompānijas kapitālā lielākie īpašnieki ar 28% ir Uldis Iltners un arī Lote Tisenkopfa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!