Foto: Shutterstock

Jelgavas maizes un mīklas izstrādājumu ražotājs "Zelta vārpa 7" pasludināts par maksātnespējīgu, liecina trešdien Maksātnespējas reģistrā publiskotā informācija.

Lēmumu par "Zelta vārpa 7" maksātnespējas procesa pasludināšanu Jelgavas tiesa pieņēmusi pirmdien, 1.decembrī.

Kreditoru prasījumi pret parādnieku iesniedzami administratoram viena mēneša laikā no dienas, kad Maksātnespējas reģistrā izdarīts ieraksts par parādnieka maksātnespējas procesa pasludināšanu.

"Zelta vārpa 7" pārstāvis Viktors Matjuhovs komentāru saistībā ar pasludināto maksātnespējas procesu nevēlējās sniegt, piebilstot: "Procesa nekāda nebūs. Mums viss kārtībā".

Savukārt ieceltā "Zelta vārpa 7" maksātnespējas administratore Ieva Kaziniece norādīja, ka pagaidām nav vēl saņēmusi tiesas spiedumu, kā arī nav saņēmusi no uzņēmuma informāciju par grāmatvedības stāvokli un finanšu rādītājiem.

Pērn "Zelta vārpa 7" strādāja ar apgrozījumu 3,924 miljonu eiro apmērā un guva 97,9 tūkstošu eiro pelņu. Kompānijas īpašnieki vienādās daļās ir Eduards Matjuhovs, Markels Matjuhovs un Pāvils Matjuhovs. Kompānija izveidota 2009.gadā, liecina "Lursoft" informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!