Foto: DELFI

"Maxima Latvija" 6.aprīlī atklās veikalu Daugavpilī, Cietokšņa ielā 60, kura rekonstrukcijā investēti 2,4 miljoni eiro, portālam "Delfi" pavēstīja kompānijas komunikācijas speciāliste Zane Udrase.

"Maxima Latvija" operacionāla vadītāja Kristīne Āboltiņa norāda, ka tirdzniecības centrs savas durvis vēra 2003. gadā, un tik lielu rekonstrukciju līdz šim nebija piedzīvojis.

Tirdzniecības centrā ir mainīta grīda, apgaismojums, bet veikalā "Maxima XX" nomainīti plaukti, ledusskapji un saldētavas, kā arī citas iekārtas. Tāpat remonts veikts arī tirdzniecības centra noliktavā.

Tirdzniecības centrā līdz šim bija gan veikals "Maxima XX", gan astoņi dažādi citi pakalpojumu sniedzēji. Pēc rekonstrukcijas veikala "Maxima XX" platība ir paplašināta par 300 kvadrātmetriem, bet pārējo pakalpojumu sniedzēju skaits ir samazināts, norāda uzņēmumā.

Veikala "Maxima XX" platība pēc rekonstrukcijas ir 2882 kvadrātmetri, un veikalā strādā ap 100 darbinieku.

Rekonstrukcijas darbi tika uzsākti šā gada janvārī.

Uzņēmums "Maxima Latvija" darbību sāka 2001.gadā, atverot pirmo veikalu. Patlaban 45 apdzīvotās vietās Latvijā uzņēmums pārvalda 151 veikalu, no kuriem 125 ir "X" formāta veikali, 23 - "XX" formāta un trīs - "XXX" formāta veikali.

"Maxima Latvija" apgrozījums pagājušajā gadā pieaudzis par 1,9% salīdzinājumā ar 2015. gadu, sasniedzot 689,3 miljonus eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!