Foto: LETA

Ātrās ēdināšanas uzņēmuma "McDonald's" restorānu ķēdes pārvaldītāja Latvijā SIA "Premier Restaurants Latvia" apgrozījums pērn bija 36,12 miljoni eiro, kas ir par 13,4% vairāk nekā 2016. gadā, savukārt tā peļņa pieauga par 42,9% un bija 1,623 miljoni eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Vadības ziņojumā teikts, ka pērn "Premier Restaurants Latvia" turpināja attīstīt "Gourmet" kategorijas produktus, klientiem piedāvājot četrus jaunus "Maestro" burgerus. Tāpat uzņēmums turpināja pilnveidot brokastu piedāvājumu, sekojot līdzi pieaugošajai tendencei cilvēkiem arvien vairāk brokastot ārpus mājas.

Lai veicinātu klientu vēlmi izmantot brokastu piedāvājumu, uzņēmums pērn septembrī un šā gada februārī "McDonald's" restorānos organizēja akcijas, piedāvājot klientiem rīta kafiju par brīvu. Vadība uzsver, ka līdz ar akciju īstenošanu pārdošanas rādītāji rīta dienas daļā turpina augt, tādējādi viešot pārliecību, ka minētā tendence turpināsies.

Tāpat "Premier Restaurants Latvia" preču izplatīšanas jomā aizvadītajā gadā turpināja sadarbību ar piegādātājiem, lai samazinātu produktu cenas un nodrošinātu peļņas pieaugumu.

Tikmēr atskatoties uz uzņēmuma sniegto sociālo atbalstu sabiedrībai, ziņojumā norādīts, ka, sadarbojoties ar "Ronald McDonald Charities Latvia", uzņēmums aizvadītā gada laikā sniedza atbalstu bērniem, ziedojot divus centus no katra pārdotā "McHappy Meal" komplekta. Kopumā sniegtais ziedojumu apmērs veidoja 19 744 eiro, kas novirzīts bērnu futbola skolas "Metta" atbalstam.

Vienlaikus aizvadītajā gadā ikgadējās "McHappy" dienas laikā "McDonald's" klientiem bija iespēja ziedot naudu pērkot speciāli izveidotas rokassprādzes. Akcijas laikā kopumā tika saziedoti 40 000 eiro.

Pēc vadības paustā, "Premier Restaurants Latvia" turpmākajā darbībā virzīsies uz tirgus attīstības stratēģisko mērķu sasniegšanu - izcilas klientu apkalpošanas kvalitātes nodrošināšanu, klientu prasībām atbilstošas ēdienu kvalitātes nodrošināšanu, auto kases "McDrive" atpazīstamības veicināšanu, digitālo tehnoloģiju iespēju izmantošanu, kā arī pamatotu ieguldījumu visās darbības jomās turpināšanu.

Minēto mērķu īstenošanai "Premier Restaurants Latvia" veic nepieciešamos vadības un efektivitātes pasākumus, tostarp restorānu ķēdes optimizāciju, ieguldījumus efektivitātes programmās, darbības integrāciju un vadības centralizāciju, zīmolu attīstību, personāla vadības politiku un citus uzlabojumu pasākumus.

"Premier Capital Latvia" 2016. gadā strādāja ar 31,841 miljona eiro apgrozījumu un peļņu 1,136 miljonu eiro apmērā.

SIA "Premier Capital Latvia" dibināta 1994. gadā, un tās pamatkapitāls ir 4,237 miljoni eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Nīderlandē reģistrētajai B. V. "Premier Capital".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!