Foto: DELFI
Pērn SIA "Mego" apgrozīja 47,27 miljonus eiro, kas, salīdzinot ar 2013.gadu, ir par 13% vairāk, un cieta zaudējumus 334 325 eiro apmērā, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums 2013.gadā apgrozīja 44,12 miljonus eiro un cieta zaudējumus 82 021 eiro apmērā, kas bija ievērojami mazāk nekā 2014.gadā.

Vadības ziņojumā teikts, ka pērn uzņēmums turpināja veikt ieguldījumus savu tirdzniecības vietu uzlabošanai, kā arī pircēju piesaistīšanai.

Pagājušajā gadā "Mego" reorganizācijas ceļā pievienoja iepriekš iegādāto uzņēmumu SIA "Broc&Co", bet pagājušā gada 1.aprīlī pilnībā pārņēma zīmola "Iki" veikalu tīkla pārvaldītāju SIA "Palink", kura kopš 2014.gada 13.marta darbojas ar nosaukumu "Lenoka". Līdz ar to "Mego" būtiski audzēja tirgus daļu.

Šogad uzņēmuma īpašnieki izskata iespējas iegūt īpašuma tiesības nomātām tirdzniecības vietām. Tāpat "Mego" plāno paplašināt ražošanu un turpināt veikalu reorganizāciju un uzlabošanu, kā arī turpināt veikt mārketinga aktivitātes un lojalitāšu programmas, lai saglabātu esošos un piesaistītu jaunus pircējus.

SIA "Mego" ir viens no lielākajiem mazumtirgotājiem, kurš Latvijā darbojas jau kopš 1999.gada. Veikali atrodas dažādās Latvijas pilsētās - Rīgā, Aizkrauklē, Baldonē, Bauskā, Brocēnos, Cēsīs, Jēkabpilī, Jūrmalā, Sauriešos, Liepājā, Talsos, Tukumā, Valkā un Ventspilī.

SIA "Mego" ir dibināta 1999.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3 000 000 eiro. "Mego" īpašnieki ir Mihails Uļmans - 62%, Viktors Karbanovs - 18%, Aleksandrs Morozs - 10% un Grigorijs Vovks - 10%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!