Foto: DELFI
AS "Meridian Trade Bank", kas iepriekš strādāja ar nosaukumu AS "SMP Bank", no sestdienas, 21.jūnija, slēgs divus klientu apkalpošanas centrus, liecina informācija bankas mājaslapā.

No 21.jūnija darbu pārtrauks klientu apkalpošanas centrs "Deglava" Augusta Deglava ielā 160a, Rīgā. Tāpat šodien saistībā ar īres līguma izbeigšanu tiks slēgts klientu apkalpošanas centrs "Dzelzavas". Banka plāno Purvciemā atvērt jaunu klientu apkalpošanas centru.

Jau ziņots, ka banka no 24.maija slēdza klientu apkalpošanas centru "Bolderāja".

Šis klientu apkalpošanas centrs pārtrauks darbu, jo notiek bankas resursu optimizācija, teikts bankas mājaslapā publicētajā paziņojumā.

Kā ziņots, no jūnija darbu pārtrauks šīs bankas klientu apkalpošanas centrs Lielvārdē. Šis klientu apkalpošanas centrs tiks slēgts, pamatojoties uz klientu paradumu analīzi un bankas resursu optimizāciju, skaidro banka.

Kā ziņots, aprīļa beigās mainījās bankas akcionāru sadalījums. Krievijas bankai "Severnij Morskoj Putj" jeb Krievijas "SMP bank" piederošo akciju skaits samazinājies līdz 49% no bankas balsstiesīgo akciju kopskaita, bet "SMP Bank" kontrolpakete ir pārgājusi minoritāro akcionāru īpašumā, kas visi ir Latvijas rezidenti.

Maija sākumā "SMP Bank" mainīja nosaukumu uz "Meridian Trade Bank".


    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!