Foto: Publicitātes foto

Naktsklubs "Coyote Fly" apģērbu un aksesuāru līnijas "Coyote Fly Lifestyle" izveidē investējis gandrīz 17 000 eiro, stāsta klubu pārvaldošā uzņēmuma SIA "Event Services" pārstāve Kristīne Dombrovska.

Tāda ir summa ar pievienotās vērtības nodokli (PVN), summa bez PVN ir 13 700 eiro.

Līdzekļi ieguldīti dizaina izstrādē, kreklu piegrieztņu konstruēšanā, t-kreklu un cepuru ražošanā.

Jaunās vīriešu un sieviešu apģērbu un aksesuāru līnijas kolekcijā ietilpst desmit t-kreklu modeļi un pieci cepuru veidi, kuru dizains izstrādāts Latvijā, savukārt t-krekli pēc kluba individuāla pasūtījuma ražoti uzņēmumā "Rita".

Savu apģērbu un aksesuāru līnijas izveidē uzņēmums iedvesmojies no pasaules modes tendencēm un ārvalstu naktsklubu pieredzes.

"Coyote Fly Lifestyle" apģērbu un aksesuāru līnija tiks prezentēta 10.jūnijā, kad arī būs iespēja visiem interesentiem to uz vietas klubā iegādāties. Cenas nepārsniegs 25 līdz 30 eiro robežu, norāda naktskluba "Coyote Fly" vadītāja Liene Bukbārde.

Naktskluba pārstāvji arī informē, ka šī gada rudenī būs gaidāma nākamā apģērbu un aksesuāru kolekcija.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Event Services" pērn apgrozīja 1,5 miljonus eiro un nopelnīja 31 872 eiro. SIA "Event Services" dibināta 2011.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. "Event Services" pilnībā pieder Bukbārdei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!