Foto: LETA

No darba pārtikas uzņēmumu vadības, tirdzniecības un loģistikas pakalpojumu uzņēmuma "NP Foods" valdē atbrīvots Dans Bērtulis, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas "Lursoft" informācija.

Bērtulis "NP Foods" valdē darbojās kopš 2009.gada 29.oktobra, līdz tam viņš ieņēma Rīgas plānošanas reģiona attīstības aģentūras vadītāja amatu.

Darbu "NP Foods" valdē turpina tās priekšsēdētājs Rolands Gulbis, kā arī valdes locekļi Vadims Vlasovs, Vladimirs Sapožnins un Jekaterina Stuģe.

Kā ziņots, kopš 2012.gada 2.janvāra "NP Foods" valdes priekšsēdētāja amatā stājies bijušais "Valmieras piena" vadītājs Gulbis, nomainot Juri Jonaiti, kurš turpina darbu uzņēmuma akcionāru pārvaldes institūcijā.

"NP Foods" neauditētais apgrozījums pērn bijis 54 miljoni latu, kas ir par aptuveni vienu miljonu latu vairāk nekā 2010.gadā.

"NP Foods" īpašnieks ir Maltā reģistrētā sabiedrība "Nordic Partners Food Limited". Arhīva informācija liecina, ka 51% akciju Maltā reģistrētās sabiedrības īpašnieks ir Latvijas uzņēmējiem piederošā AS "Nordic Partners", kuras lielākais akcionārs ir Vītols.

"Nordic Partners" ir lielākais īpašnieks "Laimai", "Staburadzei", "Guttai", "Staburadzes konditorejai", mazumtirdzniecības veikalu tīklam "Saldumu tirdzniecība", uzņēmumiem "Margiris" Lietuvā, loģistikas pakalpojumu sniedzējam SIA "NP Logistics", industriālajiem parkiem - SIA "NP Jelgavas biznesa parks", SIA "Nordic Industrial Park", SIA "Nordic Technology Park", SIA "NP Business Centre", kā arī citās saistītajās uzņēmējsabiedrībās.

Kopējā "Nordic Partners" aktīvu vērtība veido 1,1 miljardu eiro (773,1 miljonu latu). Kompānijas galvenā darbības joma ir nekustamie īpašumi un pārtikas ražošana, kā arī ostu pakalpojumu sniegšana, privātā aviācija, koka izstrādājumu un zivju un gaļas izstrādājumu ražošana. Kompānijas kopējais nekustamā īpašuma portfelis ir vairāk nekā 600 000 kvadrātmetru īpašuma ar jumta segumu. "Nordic Partners" pieder uzņēmumi Islandē, Lietuvā, Igaunijā, Latvijā, Polijā un Dānijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!