Foto: LETA

Telekomunikāciju operators "Tele2" jūlijā veiks atsevišķu tarifu plānu cenu korekciju, sacīja uzņēmuma komercdirektors Raivo Rosts.

Kā liecina vietnē "zeltazivtina.lv" pieejamā informācija, ar 15. jūliju tarifu plāns "ZZ Visi" maksās 4,79 eiro mēnesī, "ZZ Trio" - 3,99 eiro mēnesī, "ZZ Kombo" - 4,79 eiro mēnesī, "ZZ Brīvais" - 1,79 eiro mēnesī, "ZZ SMS" - 1,79 eiro mēnesī, bet "ZZ Nulle" - 1,79 eiro mēnesī.

Pašlaik "ZZ Visi" maksā 3,99 eiro mēnesī, "ZZ Trio" - 3,49 eiro mēnesī, "ZZ Kombo" - 3,99 eiro mēnesī, "ZZ Brīvais" - 0,99 eiro mēnesī, "ZZ SMS" - 0,99 eiro mēnesī, bet "ZZ Nulle" - 0,99 eiro mēnesī.

"Visi mūsu aktuālie "Tele2" tarifu plāni saglabājas bez jebkādām izmaiņām cenās. Klienti izvēlas lietot "Tele2" aktuālos tarifu plānus, kuri atšķiras ar īpaši izdevīgu mobilā interneta lietošanu Latvijā un Baltijā, interneta pārnešanu un drošu izmaksu kontroli," stāsta Rosts. "Šiem tarifu plāniem strauji pieaug klientu skaits - tos izvēlas ne tikai "Tele2" klienti, bet arī citu operatoru klienti."

"Esam veikuši cenu korekciju vien dažiem "Tele2" vēsturiskajiem tarifu plāniem, kuriem lietotāju skaits samazinās un kuri nav tirdzniecībā," piebilda Rosts.

Viņš norāda, ka "Tele2" veikusi cenu korekciju atsevišķiem "Zelta zivtiņas" tarifu plāniem, un arī pēc cenu korekcijas uzņēmuma mērķis ir nodrošināt visiem "Zelta zivtiņas" pēcapmaksas un priekšapmaksas tarifiem vislētākās cenas Latvijā bezlimita sarunām un īsziņām. "Mūsu tarifu plānu cena ir līdz pat piecām reizēm mazāka nekā līdzvērtīgiem tarifu plāniem Eiropā, tāpēc Latvijā arī turpmāk nodrošināsim zemākās mobilo sakaru cenas," piebilda Rosts.

Viņš norāda, ka, lai arī turpmāk "Tele2" nodrošinātu izdevīgākos piedāvājumus Eiropā, "mums ir jādomā tālāk un jābūt gataviem starptautiskai konkurencei mobilo tehnoloģiju jomā".

Viņš uzsver, ka klienti par plānotajām izmaiņām jau ir laicīgi informēti.

Kā ziņots, no 1.jūlija visu telekomunikāciju operatora "Bite" tarifu plānu cenas tiks celtas par 0,87 eiro, iepriekš informēja uzņēmuma vadītājs Freds Renčaks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!