Foto: Reuters/Scanpix

Pirmās "Shell" zīmola degvielas uzpildes stacijas Latvijā darbu sāks šī gada augustā, portālu "Delfi" informē SIA "Baltic Fuel Retail Parners" pārstāvis Pjotrs Koškins.

Uzņēmums apstiprina, ka ir noslēdzis zīmola licences līgumu ar "Shell". Pirmās trīs degvielas uzpildes stacijas Rīgā tiks atklātas līdz vasaras beigām. Sadarbības ietvaros līdz gada beigām plānots atvērt līdz desmit "Shell" zīmola benzīntankiem Latvijā, savukārt tālākā nākotnē uzņēmums plāno palielināt staciju skaitu.

""Baltic Fuel Retail Partners" ir pozitīvi noskaņots par noslēgto sadarbību ar "Shell", kas ir spēcīgākais pasaules degvielas mazumtirdzniecības zīmols," teic Koškins.

Viņš skaidro, ka, ņemot vērā Latvijas degvielas tirgus sadrumstalotību, "Baltic Fuel Retail Partners" redz lielu potenciālu un pieprasījumu pēc augstas kvalitātes servisa un produktiem, kas atbilst Latvijas klientu vajadzībām.

"Delfi" jau vēstīja, ka "Shell" Latvijas tirgū līdz gada beigām cer atklāt aptuveni desmit degvielas uzpildes stacijas ar "Shell" zīmolu, iepriekš "Delfi" apstiprināja uzņēmuma Komunikāciju departamenta vadītājs Džonatans Frenčs.

"Shell" Latvijas degvielas mazumtirdzniecības tirgū strādāja līdz 2002. gadam, kad tas no Latvijas aizgāja, bet tā degvielas uzpildes stacijas pārņēma "Statoil".

Gan "Baltic Fuel Retail Partners", gan degvielas uzpildes stacijas "Trest", kas tiek pārveidotas par "Shell" zīmola stacijām, pieder Kiprā reģistrētai kompānijai "Olmax Invest Limited", liecina "Lursoft" un zemesgrāmatas dati. Kompānijas valdē turpina strādāt iepriekšējie šo uzņēmumu īpašnieki Andrejs Maksimovs un Oļegs Čerņikovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!