Foto: F64

Maksātnespējīgās "Kolonnas" grupas dibinātāja uzņēmēja Ieva Plaude-Rēlingere kļuvusi par biznesa vadības pakalpojumu sniedzējas AS "Lawrence Asset Management" vienīgo valdes locekli, apstiprina uzņēmējas pārstāvis Juris Pētersons.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, Plaude-Rēlingere par "Lawrence Asset Management" valdes locekli kļuvusi 21.novembrī, nomainot līdzšinējo vienīgo valdes locekli Ģirtu Vidrusku.

Kā skaidro Pētersons, brīdī, kad Vidrusks pieņēma lēmumu karjeru turpināt finanšu nozarē, "Lawrence Asset Management" akcionāri izlēma uzticēt valdes locekļa pienākumus Plaudei-Rēlingerei, kura kopš 2010.gada strādā par "Lawrence Asset Management" izpilddirektori.

Pētersons arī atzīmē, ka kompānijā patlaban notiek izmaiņas ārzemju akcionāru sastāvā, uzņēmumā ienākot investoriem no Lielbritānijas.

Sīkāku informāciju Pētersons neatklāj, vien norāda, ka pārmaiņas akcionāru sastāvā plānots pabeigt 2015.gada janvārī, kad darbu sāks arī jaunā "Lawrence Asset Management" padome pilnā sastāvā.

AS "Lawrence Asset Management" pamatdarbības veids ir vadības pakalpojumu sniegšana, kā arī finanšu un investīciju vadība.

Kā liecina "Firmas.lv", patlaban uzņēmuma padomē darbojas padomes priekšsēdētājs Aleksandrs Komarovs, padomes priekšsēdētāja vietniece Maija Gauja un padomes locekle Antra Eglīte.

"Lawrence Asset Management" pērn apgrozīja 33 689 eiro, bet nopelnīja 48 eiro.

"Lawrence Asset Management" dibināta 2010.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 125 070 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!