Foto: Publicitātes attēli
No ceturtdienas, 14. jūlija, Ņikita Sergijenko iecelts par telekomunikāciju uzņēmuma "Bite" valdes priekšsēdētāju, aizstājot līdzšinējo uzņēmuma vadītāju Fredu Renčaku, kurš nolēmis amatu atstāt, portālu "Delfi" informēja kompānijas preses pārstāve Lelde Rassa-Apsīte.

Kompānijas pārstāvji skaidro, ka Renčaks amatu atstājis, jo vēlējies "doties atpūtā".

"Freds ir nolēmis atpūsties vismaz gadu, pavadot laiku ar sievu un saviem suņiem. Viņš plāno pavadīt ziemu Francijā slēpojot, pastaigājoties pa sniegotiem kalniem un no sirds izbaudot dabu. Pēc tam atgriezīsies Kanādā," portālam "Delfi" sacīja Rassa-Apsīte.

"Esmu ļoti lepns par man sniegto iespēju strādāt ar "Bite" komandu tik daudzus gadus. Šī ir sapņu komanda! Mēs kopā esam ne tikai mainījuši telekomunikāciju tirgu, bet arī to, kāda ir lielu uzņēmumu attieksme pret klientiem un apkalpošanu. Mēs vienmēr esam iestājušies klienta pusē, dažkārt darot pat to, par ko citi uzņēmumu vadītāji teiktu – 'Jūs esat traki!'. Taču tieši tas Biti atšķir no citiem uzņēmumiem un ar tādu apziņu komanda turpinās iesākto Ņikitas vadībā," pēc lēmuma amatu atstāt sacījis Renčaks.

Foto: LETA

"Esmu priecīgs, uzņemoties šo lomu laikā, kad tehnoloģijas attīstās galvu reibinošā ātrumā un mobilā interneta loma cilvēku dzīvēs strauji pieaug. Tas ir īsts izaicinājums, vadīt "Bite" grupu ar vairāk kā pusotru miljonu klientu, saglabājot fokusu uz attiecībām ar ikvienu no tiem un augstu apkalpošanas kvalitāti," norādījis jaunais vadītājs Sergijenko.

Sergijenko ir 15 gadu pieredze strādājot telekomunikāciju industrijā dažādos pasaules tirgos. Viņš ir strādājis vairākos "Bite" amatos, kā arī iepriekš darbojies "Tele2" Krievijas nodaļā. Viņš ir ieguvis MBA grādu Dūka Universitātē, Fuka Biznesa skolā.

Pārņemot kompānijas vadību Latvijā un Lietuvā, viņš vadīs komandu, kurā kopā pa abām valstīm strādā vairāk kā 1000 darbinieku.

Telekomunikāciju uzņēmums SIA "Bite Latvija" dibināts 2005. gadā. SIA "Bite Latvija" pilnībā pieder Lietuvas kompānijai "Bite Lietuva UAB".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!