Foto: LETA
Restorānu "Vairāk saules" īpašnieks "Vēl vairāk saules" pagājušajā gadā strādāja ar 5,18 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 56% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 3,3 reizes - līdz 616,6 tūkstošiem eiro, liecina datubāzē "Lursoft" publicētais finanšu pārskats.

Uzņēmuma finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka kompānijas vadība raugās optimistiski uz "Vēl vairāk saules" saimnieciskajiem rezultātiem - uzņēmums pagājušo gadu noslēdza ar peļņu, kā arī kompānijas restorānos veiksmīgi izdevās kāpināt ieņēmumus. Pēc "Vēl vairāk saules" vadības atzīmētā, finanšu rādītāji pērn auga saistībā ar kompānijas aktīvu līdzdalību izsludinātajos dažāda veida iepirkumos ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai.

Tāpat "Vēl vairāk saules" vadība norāda, ka kompānijas galvenie uzdevumi 2015.gadā bija turpināt nostiprināt pozīcijas Latvijas tirgū.

Kompānija pērn turpināja atjaunot arī "Vairāk saules" autoparku, lai uzlabotu esošo ēdienu piegādes sistēmu.

2014.gadā "Vēl vairāk saules" strādāja ar 3,32 miljonu eiro apgrozījumu un 187,7 tūkstošu eiro peļņu.

"Vēl vairāk saules" ir dibināts 2002.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 45,6 tūkstoši eiro. Uzņēmums pieder kompānijai "VVS Holding", liecina datubāzes "Lursoft" informācija. Informācija uzņēmuma mājaslapā liecina, ka patlaban Latvijā kopumā atvērti pieci "Vairāk saules" restorāni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!