Foto: Publicitātes attēli
"UAB Impuls LTU", viens no lielākajiem fitnesa nozares spēlētājiem Baltijas tirgū un vadošā fitnesa klubu ķēde Lietuvā, paplašina darbību, tuvākajā pusgadā atverot budžeta klases sporta klubu tīklu Latvijā, portālu "Delfi" informēja kompānija.

2016. gada pirmajā pusē apmeklētājiem tiks atvērti divi budžeta klases sporta klubi "Lemon Gym". Lai nodrošinātu tīkla paplašināšanos Latvijā un Lietuvā "Impuls LTU" šogad plāno investēt 3 miljonus eiro. 2016. gadā kompānija papildus investēs vēl 2 miljonus eiro, lai turpinātu realizēt biznesa paplašināšanos.

"Impuls LTU" savu biznesu realizē, izmantojot divus atšķirīgus zīmolus "Impuls" un "Lemon Gym".

"Impuls LTU" valdes priekšsēdētājs un "Gym LV" valdes loceklis Vidmantas Šiugždinis skaidro, ka lēmums paplašināt sporta klubu ķēdi un ienākt Latvijas tirgū galvenokārt saistīts ar labvēlīgo tirgus situāciju. Šobrīd Latvijā budžeta klases fitnesa klubu segmentā nav konkurences. Sporta klubu abonementu summas arvien pieaug, līdz ar to iedzīvotājiem tie kļūst mazāk pieejami.

"Latvijā darbojas divi sporta klubu tīkli un daudz individuālu fitnesa klubu. To piedāvājums ir līdzīgs un tie nodrošina pilna servisa pakalpojumus, līdz ar to abonementu cenas ir augstas. "Lemon Gym" ir alternatīvs skatījums uz fitnesa industriju un sporta klubu pieejamību. Sports nav luksusa klases pakalpojums, tam jābūt pieejamam ikvienam, kam rūp sava veselība. Mēs padarīsim sporta klubus pieejamus lielākai daļai sporta entuziastu Latvijā," ir pārliecināts Šiugždinis.

"Impuls" grupas tīklā ietilpst 3 kompānijas Lietuvā un Latvijā. "Impuls LTU" pārvalda 11 "Impuls" sporta klubus Lietuvā, "Gym LT – Lemon Gym" tīklu Lietuvā, savukārt "Gym LV" no nākamā gada pāvaldīs "Lemon Gym" sporta klubus Latvijā.

2015.gadā "Impuls" plāno palielināt apgrozījumu par 23%, sasniedzot 11 miljonus eiro. Lielākais "Impuls LTU" kapitāldaļu turētājs ir Baltijas investīciju fonds BaltCap.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!