Foto: DELFI

No Rīgas pašvaldības uzņēmuma SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" valdes locekļa amata atbrīvots Ardis Pāvilsons, izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 12. jūlijā, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Ardis Pāvilsons tika iecelts par uzņēmuma valdes locekli 2017. gada oktobrī, tādējādi viņš pavadījis amatā mazāk nekā vienu gadu.

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" pēdējo mēnešu laikā piedzīvojis vairākas izmaiņas valdē – šī gada 24. maijā par uzņēmuma valdes locekļiem tika iecelti Rolands Pogulis un Inga Bulgarina, taču tikai dažas dienas vēlāk Inga Bulgarina amatu atstāja.

Līdz ar Arda Pāvilsona aiziešanu no uzņēmuma valdes, tajā piecu locekļu vietā šobrīd strādā trīs – valdes priekšsēdētājs Aivars Gontarevs un valdes locekļi Ivo Lecis un Rolands Pogulis.

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" dibināts 2010. gada beigās, un tas sniedz daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanas un teritorijas apsaimniekošanas pakalpojumus Rīgas pilsētā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 5 116 844 eiro, un tas pilnībā pieder Rīgas pilsētas pašvaldībai.

2017. gadā SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" apgrozījums bija 55,593 miljoni eiro, un tā peļņa pēc nodokļiem bija 690 tūkstoši eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!