Foto: Publicitātes foto
Būvmateriālu veikalu "Kurši" pārvaldītājas SIA "Tirdzniecības nams "Kurši"" peļņa pērn bija 450 883 eiro, kas ir trīskāršs samazinājums, salīdzinot ar peļņu 2015. gadā, bet uzņēmuma apgrozījums pērn bija 64,372 miljoni eiro, kas ir par 1,5% vairāk, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums peļņa 2015. gadā bija 1,418 miljoni eiro, bet apgrozījums - 63,439 miljoni eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka peļņas samazinājums ir saistīts ar jaunu veikalu atvēršanu un to saimnieciskās darbības nodrošināšanu. Pērn atvērti divi jauni veikali un veikti dažādi uzlabojumi esošajos veikalos. Uzņēmuma finanšu rezultātu ietekmēja arī būvniecības nozares apjomu samazināšanās.

Uzņēmums turpina strādāt asas konkurences apstākļos, lai noturētu savu pozīciju būvmateriālu tirgotāju vidū. Tāpat tiek turpināts darbs pie augstas klientu apkalpošanas kultūras uzturēšanas un uzlabošanas. "Tirdzniecības nams "Kurši"" arī turpina meklēt iespējas paplašināt savu klientu loku gan Latvijā, gan ārpus tās, norādīts ziņojumā.

SIA "Tirdzniecības nams "Kurši"" dibināta 2000. gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 712 800 eiro. "Tirdzniecības nams "Kurši"" lielākais īpašnieks ar 73% kapitāldaļu ir SIA "Augstceltne", bet 27% pieder Jurim Kursītim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!