Foto: Publicitātes foto

Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums "Silvanols" investējis 20 000 eiro zīmola atjaunināšanā, lai uzlabotu tā uztveramību vietējā un eksporta tirgos, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Artjoms Borcovs.

Viņš prognozē, ka investīcijas zīmola atjaunināšanā, produktu reģistrācijā un eksporta tirgu paplašināšanā jau nākamā gada laikā nodrošinās "Silvanols" apgrozījuma pieaugumu par vismaz 50%, sasniedzot 4,25 miljonus eiro.

"Kopš par "Silvanols" kontrolpaketes turētāju ir kļuvusi AS "Olainfarm", esam būtiski attīstījuši darbību gan Latvijā, gan uzņēmumam tradicionālos un jaunos eksporta tirgos. Apvienojot pieredzi un ekspertīzi produktu eksporta veicināšanā, reģistrācijā un virzīšanā ārvalstu tirgos, esam spējuši uzlabot sniegumu Baltijā, ieiet tādos jaunos tirgos kā Baltkrievija, piesaistīt jaunus partnerus Čehijā un Rumānijā, vienoties par mūsu produktu eksportu uz Āziju," norāda Borcovs

"Lai sekmētu uzņēmuma izaugsmi un "Silvanols" zīmola uztveri esošajos un potenciālos tirgos, esam attīstījuši tā grafisko identitāti. Pēc 20 zem varenā ozola simbola aizvadītiem gadiem esam to aizstājuši ar Austras jeb dzīvības koka apvienojumu ar lāses un lapas simboliem, kas asociējas ar zaļo farmāciju un atspoguļo uzņēmuma vērtības: tradīcijas, dzīves kvalitāti un vitalitāti," turpina Borcovs.

Jau nākamajā nedēļā no 7.-9.oktobrim "Silvanols" produktu portfelis ar atjaunināto zīmolu tiks prezentēts pasaulē lielākajā farmācijas izstādē "CPhI Worldwide 2014", kas šogad notiks Parīzē. Tajā uzņēmuma delegācija plāno tikties ar esošajiem un potenciālajiem partneriem no, Polijas, Bulgārijas, Gruzijas, Grieķijas, Vjetnamas, Honkongas un citām valstīm.

Pāreja uz atjaunoto zīmola grafisko identitāti notiks pakāpeniski. Pirmie produkti ar jauno logotipu jau oktobrī nonāks Baltkrievijas, Kazahstānas, Krievijas un Azerbaidžānas tirgū. Visos "Silvanols" tirgos pāreju uz atjaunināto zīmolu plānots noslēgt līdz nākošā gada beigām.

"Silvanols" ir Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums, kas jau 20 gadus ražo dabiskas izcelsmes uztura bagātinātājus, medicīniskās ierīces un zāles. "Silvanols" mērķis ir palīdzēt sabiedrībai justies labāk un dzīvot ilgāk, radot veselību veicinošus produktus no dabīgām izejvielām.

"Silvanols" produkti ir pieejami Igaunijas, Lietuvas, Čehijas, Polijas, Azerbaidžānas, Gruzijas, Maķedonijas, Kazahstānas, Baltkrievijas, Kosovas un Serbijas tirgos. 96,5% uzņēmuma akciju pieder AS "Olainfarm".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!