Foto: Publicitātes foto
Pludmales sporta centrs "Brazīlija" netiek pārdots, bet tirgotas tiek telpas, kurās atrodas daļa no SIA "Brazīlija" laukumiem. "Brazīlijas" darbība arī nav apdraudēta, uzsver sporta centra īpašnieks Andris Blaka.

""Brazīlija" nav vieta. Tā ir ideja, kurai ir daudz fanu. Šodien esam Mūkupurvu ielā, iespējams, citreiz būsim citur. Mēs šis telpas nomājam jau no 2009. gada, bet ēka uzcelta 2007. gadā," portālam "Delfi" sacīja Blaka. "Mēs īrējam telpas. Bet te apkārt tiek tirgoti vairāki nekustamie īpašumi. Arī šis nekustamais īpašums tiek tirgots. Jāpiebilst, ka jau vairākus gadus."

"Brazīlija" telpas īrē no "Inchcape" grupas uzņēmuma, kas ir vairāku autoražotāju firmu izplatītājs Latvijā. Savulaik šajās telpās atradās "Ford" autocentrs, ko 2007. gadā uzcēla "Inchcape Motors Latvia" priekšgājējs valstī "Baltic Motors".

Savukārt zeme, uz kura "Brazīlijā" atrodas pludmales volejbola āra laukumi, tiek īrēta no citiem īpašniekiem. Notiekošais nekustamā īpašuma tirgū nekādi šobrīd neietekmē "Brazīlijas" darbību un centrs plāno savu darbu turpināt arī pārskatāmā nākotnē, uzsver Blaka. "Mēs piedāvājam viskvalitatīvāko servisu. Un esam vajadzīgi cilvēkiem gan kā izklaides, gan jauno sportistu treniņu vieta".

"Nekustamais īpašums tiek tirgots visu laiku. Īpašumu jau vairākus gadus pārdod ar visiem nomniekiem. Pagaidām nav pārdots. Mēs paši apsvērām šī objekta iegādi, taču, mūsuprāt, cena ir pārāk augsta," saka Blaka. Pēc viņa teiktā, "Brazīlijai" līgums par telpu īri ir spēkā vēl uz vairākiem gadiem. Ja jaunajiem īpašniekiem būs citi plāni, tad skatīsimies, bilst Blaka.

Portālā "city24.lv" izvietotais sludinājums liecina, ka tiek pārdota multifunkcionālā ēka Rīgā, Mūkupurva ielā, kurā mitinās arī pludmales sporta centrs "Brazīlija". Multifunkcionālā ēka atrodas netālu no lidostas "Rīga". Būve nodota ekspluatācijā 2007. gadā, un tās kopējā platība ir 4818 kvadrātmetri.

Ēka sastāv no tirdzniecības zāles, servisa, ražošanas telpas, noliktavas, biroja telpas, kafejnīcas un palīgtelpas. Īpašumam ir gāzes apkure, lokālā ūdens apgāde un kanalizācija, ventilācijas un kondicionēšanas sistēma. Pie ēkas izvietotas 50 autostāvvietas.

Kā uzsver pārdevējs - ēka celta autosalona un servisa vajadzībām, tomēr patlaban tai ir nomnieki. Centrs būtībā ir sadalīts četrās daļās: telpas 2771 kvadrātmetra platībā aizņem volejbola un atpūtas centrs "Brazīlija", kurā ir arī kafejnīca, servisa un automazgātuves nomnieks "SIXT" auto līzinga kompānija. Ir arī modernas noliktavas, kurām jāatrod nomnieki, kā arī B klases birojs ar ļoti plašu terasi, kurai jāatrod nomnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!