Foto: Publicitātes foto
Augusta sākumā iepirkšanās centra "Olimpia" pirmajā stāvā tiks atklāts Latvijā pirmais "Sports Direct" veikals, portālu "Delfi" informē "Olimpia" pārstāve Evita Bille.

Jaunais sporta apģērbu un aksesuāru veikals būs 1300 kvadrātmetrus plašs.
"Sporta preču mazumtirdzniecības milzis "Sports Direct" jau šovasar sevi pieteiks kā nopietns spēlētājs Latvijas sporta preču un apģērbu veikalu segmentā. Gandarījums, ka esam pirmie Latvijā, kas uzņem šo pasaulslaveno veikalu ar vairākiem simtiem pasaulē novērtētu zīmolu," notikumu komentē "Olimpia" direktore Zane Šulca.

Viņa uzsver, ka šis ir piemērots brīdis zīmola ienākšanai Latvijā, jo iedzīvotāji kļūst arvien aktīvāki, attīstās skriešanas un riteņbraukšanas kultūra, joga, nūjošana, skrituļslidošana un citi sporta veidi. Turklāt arī pašvaldības pievēršot lielāku uzmanību infrastruktūrai, lai pilsētas kļūtu draudzīgākas sportistiem un aktīva dzīvesveida piekritējiem.

Britu sporta apģērbu mazumtirdzniecības veikals pārstāv tādus zīmolus kā "Nike", "Adidas", "Puma", "Reebok", "Emporio Armani", "Calvin Klein", "Converse", "Diesel", "Jack and Jones", "Dunlop", "Crocs", "Lee Cooper" un citus.

"Sports Direct" ir dibināts 1982. gadā Lielbritānijā. Tas ir vadošais sporta preču mazumtirgotājs Lielbritānijā ar vairāk nekā 270 veikaliem daudzās pasaules valstīs, tostarp Igaunijā un drīzumā arī Latvijā. "Sports Direct" grupas apgrozījums pērn sasniedzis 3,7 miljardus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!