Foto: Publicitātes foto

No šī gada 1. septembra "Statoil Fuel & Retail Latvia" izpilddirektores amatu atstāj Ilze Siliņa, un par uzņēmuma izpilddirektores vietas izpildītāju kļūs līdzšinējā finanšu direktore Gunta Jēkabsone, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Siliņa četrus gadus vadīja "Statoil Fuel & Retail Latvia" un nu ir izlēmusi doties līdzi savai ģimenei uz Šveici.

"Septiņpadsmit gadus, ko esmu pavadījusi Statoil, man bijis tas gods strādāt ar fantastiskiem cilvēkiem no daudzām valstīm. Tomēr īpašs paldies mūsu klientiem un komandai, ar kuriem kopā esam noturējuši uzņēmuma vadošās pozīcijas, stiprinājuši reputāciju, kā arī pirmie ieviesuši tirgū daudzus mūsdienīgus risinājumus, piemēram, degvielu miles, uzlabotu klientu lojalitātes programmu EXTRA un citus," stāsta Siliņa.

"Augstu novērtēju sasniegumus, kas tika panākti Ilzes vadībā. Ilze un viņas komanda ir paveikuši izcilu darbu, izveidojot Statoil par vienu no stiprākajiem zīmoliem mazumtirdzniecībā un labākajiem darba devējiem Latvijā, kā arī uzrādot labus finanšu rezultātus," norāda "Statoil Fuel & Retail" vecākais viceprezidents Jorns Madsens.

Jaunās uzņēmuma izpilddirektores vietas izpildītājas Jēkabsones karjera "Statoil" Latvijas organizācijā veidojusies 19 gadu garumā. Darbu "Statoil" viņa sāka kā degvielas uzpildes stacijas pārdevēja, taču laika gaitā, pierādot līdera prasmes un kompetenci finanšu jomā, viņa kļuva par iekšējo kontrolieri, pēcāk par Finanšu un kontroles departamenta vadītāju un vadības grupas locekli.

Pateicoties viņas ieguldījumam, līdz šim ir izdevies sekmīgi ieviest risku vadības un grāmatvedības sistēmas, kā arī īstenot daudzus citus nozīmīgus projektus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!