Foto: LETA
Gaidāmajos svētkos pārtikas veikalu tīkli strādās saīsinātu darba laiku, informēja mazumtirdzniecības veikalu tīklu pārstāvji.

SIA "Maxima Latvija" pārstāve Zane Udrase informēja, ka 24., 25., 31. decembrī un 1. janvārī veikalu darba laiks būs saīsināts un tie darbu sāks pulksten 11. Savukārt 26. decembrī "Maxima Latvija" veikali strādās kā ierasts.

Visu "Maxima Latvija" veikalu darba laiku svētkos iespējams aplūkot interneta vietnē "maxima.lv".

Savukārt SIA "Rimi Latvia" pārstāve Dace Preisa informēja, ka katra "Rimi Latvia" tīkla veikala darba laiks tiks noteikts atsevišķi, balstoties uz pircēju vajadzībām, kā arī darbinieku iespējām šos svētkus pavadīt kopā ar ģimeni.

Minētā iemesla dēļ, 24. decembrī "Rimi" veikali saīsinājuši darba laiku līdz pulksten 21, savukārt 25. decembrī veikali darbu sāks vēlāk – no pulksten 11 un strādās līdz ierastajām darba laika beigām. Izņēmums ir tirdzniecības centrā "Origo" esošais "Rimi" veikals, kas abās minētajās dienās strādās līdz pulksten 22., bet 25. decembrī darbu sāks pulksten 9.

Preisa sacīja, ka "Rimi" veikali strādās līdzīgi arī 31. decembrī un 1. janvārī, attiecīgi darbu beidzot pulksten 21 vai pulksten 22 un nākamajā dienā sākot pulksten 10, pulksten 11 vai pulksten 12, atkarībā no katra konkrētā veikala. Savukārt veikali Talsos, Lielā ielā 2, Ventspilī, Annas ielā 1, un Daugavpilī, Cietokšņa ielā 60, 1. janvārī būs slēgti.

Plašāka informācija par konkrētu veikalu darba laiku būs pieejama uz vietas veikalos, kā arī mājaslapā "rimi.lv"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!