Foto: Publicitātes attēli

"Tele2" apgrozījums šī gada pirmajā pusē ir audzis par 5%, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, un sasniedz 50 miljonus eiro, savukārt uzņēmuma investīcijas 4G, 4G+ un 4G++ tīkla attīstībā un jaunu produktu izstrādē pirmaja pusgadā sasniegušas 6 miljonus eiro, portālu "Delfi" informēja kompānijas pārstāvji.

"Mūsu prioritāte šogad ir nodrošināt 4G tīkla pieejamību 97% Latvijas teritorijas, kas būs viens no visplašākajiem 4G tīkla pārklājumiem pasaulē, tādēļ pirmajā pusgadā esam būtiski investējuši tīkla attīstībā. Kopējo investīciju apjomu šī gada pirmajā pusgadā esam palielinājuši par 4%, ieguldot attīstībā 6 miljonus eiro," saka "Tele2" valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

"Tele2" palielinājusies arī EBITDA jeb peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas, kas šī gada pirmajos sešos mēnešos pieaugusi par 1,4% pret iepriekšējā gada pirmo pusgadu, sasniedzot 15 miljonus eiro.

Kopumā 2015. gadā uzņēmuma apgrozījums sasniedza 100,4 miljonus eiro, kas bija par 146 tūkstošiem eiro vairāk nekā 2014. gadā, liecina datubāzē "Lursoft" pieejamā informācija.

Uzņēmums dibināts 1997. gadā un pilnībā pieder SIA "Tele2 Holdings", kas savukārt pieder Zviedrijā reģistrētajam uzņēmumam "Tele2 Sverige Aktiebolag".

"Tele2 AB" ir viens no lielākajiem mobilo sakaru operatoriem Eiropā, kas darbojas deviņās valstīs - Austrijā, Igaunijā, Horvātijā, Latvijā, Lietuvā, Nīderlandē, Vācijā un Zviedrijā, kā arī ārpus Eiropas - Kazahstānā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!