Foto: Publicitātes foto
Latvijas velosipēdu ražotājs SIA "Ērenpreiss Original" palielinājis pamatkapitālu līdz 5000 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Izmaiņas pamatkapitālā reģistrētas 2. maijā. Līdz tam uzņēmuma pamatkapitāls bija 2845 eiro.

Uzņēmuma pārstāvji nekomentē pamatkapitālā veiktās izmaiņas.

Kā ziņots, "Ērenpreiss" šovasar plāno atvērt vairākas "pop-up" tirdzniecības vietas, iepriekš stāstīja "Ērenpreiss Original" vadītājs Toms Ērenpreiss.

Viņš gan neatklāja, cik lielas investīcijas plānots ieguldīt šī projekta īstenošanā, bet norādīja, ka divas šādas vietas noteikti šovasar būs Vecrīgā un Jūrmalā.

"Ērenpreiss Original" pamatdarbība ir velosipēdu ražošana, uzņēmums izveidojis plašu pārdošanas tīklu Latvijā un 15 eksporta valstīs. Ražotnē Čaka ielā 90, Rīgā, tiek piedāvāta arī senlaiku velosipēdu restaurācija, veloserviss, kā arī darbojas veikals. Pērn darbu sāka "Ērenpreisa" velosalons, kas no pagājušā gada decembra vidus atrodas Rīgā, Tērbatas ielā 64.

Kā vēstīts, SIA "Ērenpreiss Original" dibināta 2010. gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 5000 eiro. "Ērenpreiss Original" īpašnieki ir Ērenpreiss - 24%, Viesturs Masteiko - 24%, Mārtiņš Kvēps - 12% un komandītsabiedrība "ZGI-3" - 40%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!