Foto: F64

Telekomunikāciju operatora AS "Telekom Baltija", kas strādā ar zīmolu "Triatel", 80,1% akciju iegādājusies kompānija "Venta Global Limited", teikts paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Kompānija "Venta Global Limited", kuru pārstāv Nikolajs Storoževs, kurš ir arī telekomunikāciju uzņēmuma "Lanck Telecom" pārstāvis Baltijas valstīs, iegādājusies kopumā 265 676 "Telekom Baltija" akcijas.

Vienlaikus AS "Baltic Telekom" līdzdalība "Telekom Baltija" kapitālā nav mainījusies un joprojām tai pieder 66 114 "Telekom Baltija" akcijas jeb 19,9%.

"Abi uzņēmumi plāno cieši sadarboties, lai paaugstinātu uzņēmuma vērtību, kā arī sniegtu vēl labāku servisu un pakalpojumus saviem klientiem," sacīja "Baltic Telekom" valdes loceklis Gene Zolotarevs.

Iepriekš starp "Telekom Baltija" akcionāriem bija vairākas Latvijā reģistrētas kompānijas, kā arī Belizā reģistrētais uzņēmums "Ultramar Services Inc.".

Pēc biržā pieejamās informācijas, "Baltic Telekom" lielākais īpašnieks ir "MCM Maximus Capital Management Limited" (99,54%). "Baltic Telekom" akcijas kopš 2013. gada 21. augusta ir iekļautas biržas "Nasdaq Riga" alternatīvā akciju tirgū "First North".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!