Foto: Publicitātes foto

"Hilton" viesnīca Rīgā atradīsies Pārdaugavā, Kr.Valdemāra ielā pretim Latvijas Bankas naudas krātuves ēkai, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma konsultante Sabīne Zālīte.

Jau ziņots, ka ceļotājiem arī Latvijā drīz būs iespēja izjust pasaulslavenā "Hilton Garden Inn" viesmīlību – "Hilton Worldwide" paziņojuši par nodomu 2016. gadā atvērt viesnīcu Rīgā.

Uzņēmums norāda, ka viesnīcā varēs baudīt skatu uz UNESCO pasaules mantojuma sarakstā iekļauto Rīgas vēsturisko centru, turklāt naktsmītne atradīsies arī netālu no Ķīpsalas starptautiskā izstāžu centra.

Viesnīcā būs 139 numuri. Iecerēts, ka viesnīcai būs deviņi stāvi un tā vizuāli atgādinās torni.

Viesnīcas "Hilton Garden Inn Riga Valdemara" telpās visu diennakti būs pieejams restorāns un bārs, kā arī 140 kvadrātmetru liela platība sanāksmēm. Tāpat viesnīcas servisā būs pieejams gan bezmaksas Wi-Fi, gan 24 stundu piekļuve trenažieru zālei, biznesa centrs un uzkodu bārs.

Kā vēstīts, "Hilton Garden Inn" vadītājs Adrians Kurre norādījis: "Mēs ļoti priecājamies pievienot Latviju mūsu Eiropas galamērķu portfelim. Rīga patiešām ir spēcīgs ieraksts pasaules galamērķu kartē, turklāt šogad tā ir Eiropas kultūras galvaspilsēta, tāpēc bija likumsakarīgi piedāvāt saviem klientiem apartamentus šajā plaukstošajā galamērķī."

Viesnīcā būšot vairāk nekā 10000 kvadrātmetrus plaša sanāksmju telpa, kurā tāpat būs iespēja rīkot dažādus pasākumus un koncertus.

"Rīga ir augoša pilsēta - tā ir kļuvusi par biznesa un atpūtas galamērķi un pašlaik ir ideālā situācijā, lai piesaistītu apmeklētājus no kaimiņvalstīm un tālākām ārzemēm. Latvijas tūrisma iestāžu centieni piedāvāt Rīgu kā sanāksmju un dažādu pasākumu norises vietu ir nesuši augļus," norādījis "Hilton Worldwide" attīstības daļas pārstāvis Patriks Ficgibons.

Foto: Publicitātes attēli
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!