To, ka ar pašu izlolotu ideju var gan nopelnīt, gan uzturēt ģimeni, apliecina Linda un Arnis Blažēvici Madonas novadā, kas nupat uzsākuši karameļu ražošanu, vēsta "Madonas Televīzija".

"Sākām mēs ar cukurvati un izbraukuma tirdzniecību, taču nemitīgi meklējām arī idejas, kā varētu paplašināties, līdz nonācām līdz šai," stāsta Arnis Blaževics.

Jaunie uzņēmēji pārtikas pārstrādi nav mācījušies. Linda ir ādas dizainere, bet Arnis studējis uzņēmējdarbības vadību, taču abi uzskata, ka, ja darbs, ko dara, iet pie sirds, zināšanas iegūst praktiskajā darbā un uzsāktais padodas.

Pagaidām saldumu ražotne izvietota vienā telpā, kur dienā vidēji tiek savārīts ap astoņiem kilogramiem saldo kārumu. Jaunajai ģimenei ir iecere paplašināties. "Ja paliek pie viena sortimenta, tad apjoms krītas, visu laiku ir jāpapildina piedāvājums. Lai tiktu līdzi un noturētos, ir jāpaplašinās," skaidro Arnis.

Ar lielajiem saldumu ražotājiem Blažēvici konkurēt nedomā, viņi atraduši savu nišu, produkcija īpaša ar unikālu dizainu un dabiskajām izejvielām. Pircēji to novērtē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!