Foto: LETA
Viesnīcā "Radisson Blu Hotel Latvija" darbu sācis jauns ģenerāldirektors - Maikls Džakobi, informēja viesnīcas mārketinga koordinatore Anete Mietule.

Džakobi turpmāk pildīs arī Baltijas reģionālā direktora pienākumus un būs atbildīgs par visām astoņām "Radisson Blu" viesnīcām Baltijā.

Džakobi ir gandrīz 12 gadus ilga starptautiska pieredze viesmīlības industrijā, kas gūta dažādos vadošos amatos viesnīcās Vācijā, ASV, Īrijā, Katarā un Gruzijā. Džakobi pievienojās "Rezidor Hotel Group" 2008.gadā kā ģenerāldirektora vietnieks "Radisson Blu" viesnīcā Kuveitā. Viņš ir viens no vadošajiem dalībniekiem "Rezidor Hotel Group" projektā, kas sākts nolūkā palielināt sieviešu skaitu vadošajos amatos "Rezidor" viesnīcās.

Viesnīca "Radisson Blu Hotel Latvija" piedāvā 571 viesu numuru, 15 konferenču un pasākumu telpas, restorānu, bārus un SPA centru "ESPA Rīga". Patlaban Rīgā ir četras "Radisson Blu Hotels" viesnīcas.

"Radisson Blu Hotel Latvija" pārvaldītāja - AS "Viesnīca "Latvija"" - 2013.gadā strādāja ar 21 176 808 eiro apgrozījumu un 10 860 101 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Rezidor" pārvalda zīmolus "Radisson Blu" un "Park Inn by Radisson" Eiropā, Vidējos Austrumos un Āfrikā (EMEA).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!